26 Юли, 2021 12:56 7 860 8

Ето как ще изглежда Huawei P50 Pro (ВИДЕО)

  • huawei-
  • huwaei p50 pro-
  • p50-
  • p50 pro

Макет показва флагмана на китайската компания

Ето как ще изглежда Huawei P50 Pro (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Новият флагман на Huawei ще дебютира на 29 юли и макар да има броени дни до тогава, то видео показващо макет на P50 Pro вече бе разпространено в интернет. Макар с дължина от 13 секунди, кадрите показват смартфона от всички страни и дават ясна представа за това как ще изглежда той.

Познаваме Pro изпълнението по дизайна и разположението на камерите с два големи кръгли отвора и пет сензора разпространени в тях. За сега знаем, че те ще са подобни на тези при P40 Pro и Mate 40 Pro, което означава, че на разположение има 125мм телефото камера с 5-кратен зуум, както и ултраширока 18мм камера. Според слуховете главния сензор ще разчита на помощ от Sony и по-конкретно от 1-инчовият Sony IMX800.

В предната част можем да открием дисплей с извити форми в двата му края, както и малък отвор за камерата под говорителя в горната част на дисплея. Пълните характеристики и официални снимки все пак ще очакваме на 29 юли, когато както споменахме е и официалната премиера на модела.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не мерси

    11 29 Отговор
    Грозно изглежда, но по-лошото е, че душата му е лоша - Андроид.

    Коментиран от #7

  • 2 Цоко

    9 3 Отговор
    Аз мога да ви отворя за външния вид на новия iPhone 13 Pro - ще е правоъгълен в план, дебел 7-8 мм, ще има лице и гръб и няколко камери. Ще се предлага и в няколко цвята.
  • 3 Рошко

    4 5 Отговор
    Тц искам ковид-21 P50 Pro+
  • 4 име

    3 5 Отговор
    Китайски глупости и рекламни номерца.
  • 5 ттт

    7 5 Отговор
    Бях изумен, когато видях, че огризката отпред с този изрез за камерите прилича на телефон с андроид отпреди четири години. Апропо, някога имах хуавей П10, а дъщеря ми - айфон от същото поколение - мисля беше 6. Всичко в интернет моят телефон го отваряше по-бързо от нейния, вайбър съобщенията в група ги получавах по-бързо от нея. Сегя тя е с друга марка телефон, така, че П40 и айфон същото поколение не мога да сравня. Но дори айфона да превъзхожда моя с някакви 2 - 3 процента, да плата три пъти повече за тях не си струва. Не съм ти господар на парите, ама като си голяма работа, ще си купиш ли диня по 10 лева/кг, ще изпъкнеш, никой друг няма да си го позволи!
  • 6 Един

    2 2 Отговор
    дизайн трепач! поредния "стъклопакет"!
  • 7 6892

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "не мерси":

    Грешка.
    Хуавей не ползват андроид.
  • 8 Невярващ

    2 2 Отговор
    Всички сте се натопорчили с новите Смартфони с Г 5 , но след време ще псувате съдбата си. Опитни зайчета.