Last news in Fakti

13 Август, 2021 18:10 4 992 4

Xiaоmi Mi Mix 4 е първият смартфон на марката с камера под дисплея

  • xiaomi-
  • mi mix 4

Смартфонът разполага със 108MP сензор на задната оптика

Xiaоmi Mi Mix 4 е първият смартфон на марката с камера под дисплея - 1
Снимка: Xiaomi

След като преди няколко дни ви разказахме за куче-робот, което от Xiaomi представиха, сега е време да ви покажем едно по-нормално устройство, което допълва гамата на китайската компания. Mi Mix 4 е поредния смартфон на китайската компания, който комбинира интересна визия с внушаващи характеристики.

Mi Mix 4 е първото устройство на компанията, което разполага със селфи камера под дисплея. Сензорът е с резолюция от 20MP, а благодарение на третото поколение на технологията, дисплея предлага същата резолюция от 400 пиксела на инч. Дисплеят от своя страна е с диагонал от 6.67 инча и FHD резолюция с OLED технология.

В задната част пък са разположени три сензора, основният от които е с резолюция от 108MP, 13MP за ултрашироката камера и 8MP с 5-кратно увеличение и оптична стабилизация. Батерията е с капацитет от 4500мАч, а бързо зареждане с функция boost mode предлага зареждане за 15 минути. Конфигурацията разчита на Snapdragon 888, а в зависимост от предпочитанията може да поръчате от 8 до 12GB RAM памет и 128 до 512GB за съхранение. Цените започват от около 650 евро и стигат до 850 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с магарето

    2 4 Отговор
    все ми е тая къде му е камерката
  • 2 Факт

    17 1 Отговор
    Xiaomi са номер 1
  • 3 Имам Xiaomi Mi Mix 2s

    0 8 Отговор
    Камерата му е под екрана! Доста неудобно за селфи!
  • 4 айфонаджия

    12 4 Отговор
    аз харесвам айфончиту! обичам да ме калъчат здраво от епъл и не ми пречи! айфона е върха ! до ся съм сменил 10 кабела5 зарядни и 2 батерии в рамките на 2 г. Малко са, мен ако питате , но за парите си е нормално, получаваш качество! Мин. година нещо се отложиха нещата със зарядните, но те го направиха за околоната страна . Епъл не са алчни! Те изкарват два пъти и отгоре цената на реалното устройство. Щеше да е скъпо ако беше поне три илу четири пъти. ios върви гладко. Това е достатъчно. Мога да пиша iMessage - незаменимо е повярвайте ми. Епъл, нямат неплатени услуги, но пък за това ме лъжат, че имат Privacy! Аз се правя, че им вярвам. Екраните им са супер LCD на старата ми 11-ка е малко по-лош от Амолед дисплей на Xiaomi за 700 лв , но Xiaomi няма поддръжка 5г поддръжка нали? Не, че аз не сменям айфончиту всяка година както казах харесва ми от епъл да ме друсат, те са номер едно.