Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 14:56 4 984 13

Къде да зимуват мотоциклетите

  • мото хотел-
  • honda

Дилърът на Honda отвори първия си мото хотел

Къде да зимуват мотоциклетите - 1

Оторизираният дилър на Honda у нас започна да предлага една интересна услуга, която според нас ще заинтригува доста от притежателите на мотоциклети в София и областта. Става дума за хотел за мотоциклети. Засега, както вече споменахме, услугата е актуална само за София, но пък хубавото е, че се приемат всички мотоциклети, независимо от марката.

Освен това всеки месец специалисти от компанията ще зареждат акумулаторите на мотоциклетите, които зимуват в новия мото хотел. Клиентите ще имат и възможност, винаги когато пожелаят (след предварителна уговорка), да наглеждат машините си в рамките на работното време на мотоциклетния център на Honda на бул. „Челопешко шосе“ 40 в столицата.

Обслужване на мотоциклетите може да се извърши в последния месец от престоя му, като собственикът ще бъде предварително уведомен. Накрая, когато престоят свърши, той ще получи обратно машината си напълно подготвена, обслужена и измита. Всичко това струва по 60 лв. на месец, а при предплата за 6 месеца е предвидено и намаление и цялата сума ще е 300 лв.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    19 3 Отговор
    БРАВО,НЕЩО СМИСЛЕНО И УДОБНО
  • 2 Пловдив

    15 5 Отговор
    Много хитра идея и цената е разумна, ама пак само за тези от софето, а ние майна, какво да правим...

    Коментиран от #9

  • 3 Марто

    13 3 Отговор
    Много добра новина-напълно ме устройва
  • 4 Софянец

    6 8 Отговор
    Още ли не разбрахте,че градът е само един,майна
  • 5 Индиан България

    2 0 Отговор
    Индиан България предлага тази услуга от 1 година!!!
    Клуб 333

    Коментиран от #7

  • 6 Моториста

    8 0 Отговор
    Услугата е чудесна за тези, които няма къде да си държат мотора през зимата, но се питам къде са го държали до сега? Също така за същите пари или малко отгоре си наемаш цял гараж и не само мотора, но и колата ще има къде да си я държиш. Имам познат моторист, като мен и си държи зимно време мотора в гаража на комшията си. 40 лв му даде за цяла зима последната година. Така, че и това е вариант.

    Коментиран от #13

  • 7 Моториста

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Индиан България":

    На Индиан са им такива цените на моторите, че тая услуга трябва да е безплатна, но не вярвам. Знаеш ли при тях колко е хотела, че ми стана любопитно?
  • 8 TRIF

    3 1 Отговор
    "Всичко това струва по 60 лв. на месец". Благодаря! За тази цена с приятели ще си наемем гараж и ще вкараме 10 мотора вътре. Обслужването на мотора е част от удоволствето да го имам.
    "Освен това всеки месец специалисти от компанията ще зареждат акумулаторите на мотоциклетите" - много демоде. Модерните зареждачки поддържат батерията напълно заредена и в консервиращ режим автоматочно.
    Все пак възможността някои да се грижи за мотора ти когато не го ползваш е добра. Още повече ако няма къде да го съхраняваш през зимата.

    Коментиран от #11

  • 9 оня с магарето

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пловдив":

    карай до там не е далече
  • 10 Голям Слон

    4 1 Отговор
    Браво на дилъра с едно НО! Хобито е доста скъпо цялостно: мотоциклетите са скъпи, като първоначална покупка. Следват скъпи екипировки, каски и пр. Накрая обслужване и ремонти. За мен е странно, че човек с мотоциклет няма къде да го съхранява.
  • 11 Голям Слон

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "TRIF":

    Само да ти кажа, че тия зареждачки, постоянно свързани с акумулатора, всъщност го съсиспват :-)) От личен опит!

    Коментиран от #12

  • 12 TRIF

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Голям Слон":

    От зареждачка до зарездачка има разлика. Евтините които не следят състоянието на батерията а просто постоянно зареждат с минимален ток след като се достигне определен волтаж на батерията не са подходящи.
  • 13 Порно

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Моториста":

    Интересно , как едновременно кола и мотоциклет в един гараж? Може само ако мотора е залепен за задната стена и колата е на милиметри. Но аз , и повечето комшии сме сложили стелажи на задната стена на гаража. Там държа неща , които просто няма къде другаде да държа.