Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 18:01 2 184 3

Google направи Pixel 6 и Pixel 6 Pro по-лесни за поправка

  • google-
  • pixel-
  • pixel 6-
  • поправка

От компанията представиха софтуер за калибрация на сензора за пръстов отпечатък

Google направи Pixel 6 и Pixel 6 Pro по-лесни за поправка - 1

Google направи жест към потребителите, които са избрали да купят Pixel 6 и Pixel 6 Pro пред останалите смартфони на пазара, като добави софтуерен инструмент, който да помага след замяна на екрана.

Pixel 6 е първият смартфон на Google, който разполага с вграден под дисплея пръстов отпечатък. Въпреки всичките си предимства, които вградения пръстов отпечатък има, то един от недостатъците му е, че той спира да работи при подмяна на дисплея.

Google направи Pixel 6 и Pixel 6 Pro по-лесни за поправка

Именно за такива случаи от Google добавиха инструмента за калибрирането му, което на практика дава възможност на всеки да го използва, стига да има нужните умения. По този начин собствениците на смартфоните няма да са задължени да се обръщат към Google при подмяна на дисплея.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    2 3 Отговор
    лична информация 6 и лична информация 6 про
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 User_

    4 3 Отговор
    Аз пък си ползвам линукс на телефона и не се притеснявамнито от Гугъл нито от Апъл.