Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 13:31 3 548 5

Pixel 6 се обажда на случайни хора от указателя (ВИДЕО)

  • pixel 6-
  • pixel 6 pro-
  • google-
  • проблем

Google Assistant е най-вероятният причинител на проблема

Pixel 6 се обажда на случайни хора от указателя (ВИДЕО) - 1

След като през изминалата седмица ви разказахме за проблемните дисплеи на Pixel 6 и Pixel 6 Pro, сега в различни форуми се появява информация за други „бъгове“ свързани с последния смартфон на Google.

Сега се оказва, че потребители се оплакват от друг проблем, най-вероятно свързан със софтуерната част и по-точно Google Assistant. По-голямата част от проблемите се изразяват в това, че смартфонът се обажда на случайни хора от указателя, като това обикновено се осъществява именно от асистента на Google.

Проблемът при някои потребители се появява след като асистентът не разбере правилно командата, която му се зададе и произволно набира някои от контактите в телефона. Същото нещо се случва и когато асистентът е активиран и не му се зададе никаква команда. Според един от потребителите, функцията дори се е задействала през нощта, когато смартфонът не се е използвал и той сам набрал случаен човек от указателя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дарк фючър

    28 8 Отговор
    Няма случайни съвпадения, това е на Гугъл изкуствения интелект, който е още "бебе" и прави детински грешки, но скоро, ще ви буди съвсем целенасочено да ставате да му бачкате, като преди това обаче си вземете редовната животоподържаща доза "всксина" ! Честито!
  • 2 Бесен

    11 2 Отговор
    ами комукативен е, ше са обажда - некои са темерути и само си мълчат :D

    Коментиран от #3

  • 3 Малката муха

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен":

    Маи поне да си звънят един на друг (два pixel-а) и да си бърборят. В края на месеца сметката за телефон ще покаже колко са бъговете :)
  • 4 Жеф Безвал

    5 2 Отговор
    И на мен често ми се случва да ми се включва сам асистента? Шпионират яко
  • 5 Huawei

    2 1 Отговор
    И на мен ми се е случвало 2-3 пъти телефона сам да набира номера, дето съм забравил, че ги имам в указателя, камо ли да са от последно избираните. В тиха стая, без да съм казал нещо на глас.