Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 14:12 8 107

Какви са предимствата на хиперинверторните климатици

  • климатици-
  • съвети

Избирайте според кубатурата на помещението

Какви са предимствата на хиперинверторните климатици - 1

Хиперинверторните климатици са уреди от най-ново поколение, които се отличават най-вече с това, че работят на по-ефективен принцип в сравнение с уредите, които купувахме в миналото.

Те са лесни за откриване, тъй като все повече доминират пазара и се превръщат в основен тип, търсен от потребителите. Стилни и елегантни, със своята визия още повече допълват изключителните параметри, които имат.

Какво отличава хиперинверторите от другите модели

За разлика от останалите модели, които се предлагат на пазара, хиперинверторните климатици са създадени така, че да не се изключват напълно при достигане на желаната температура в помещението.

Вместо това, те силно намаляват оборотите, което им позволява да поддържат градусите в помещението с изключително висока ефективност и прецизност. Точно това, че не се налага постоянно да се пускат и спират е едно от големите им предимства.

Благодарение на този модел на работа, те спестяват голямо количество електроенергия, тъй като именно при включване и изключване климатиците консумират най-много ток. Всъщност, разликите са толкова големи, че потребителите бързо забелязват разликата в сметките за ток от първите един или два месеца след покупката.

Избирайте според кубатурата на помещението

За да изберете точния уред, трябва да изчислите кубатурата на помещението, като за целта трябва да сметнете не само неговата дължина и ширина, но и височината на стаята, в която ще монтирате уреда.

Имайте предвид, че за да се възползвате от пълните възможности на уреда и за да сте сигурни, че той ще издържи по-дълго, трябва да изберете хиперинвертор, който да е създаден за работа в стая със съответните параметри.

Обърнете внимание на доставката

Безплатната доставка на климатиците е предимство, от което е добре да се възползвате. Проверете къде се предлага и поръчайте уреда от там. Това е добър начин да спестите 20 или 50 лева от услуга, която много от търговците включват безплатно.

Същото важи и монтажа. Гледайте да поръчате от търговец (онлайн или на място), който предлага към продукта и безплатен монтаж. Много е неприятно да се налага да търсите вие фирма, която да инсталира уреда, да не говорим, че няма да ви излезе никак евтино.

И макар гаранционният сервиз да не е нещо, за което мислим при покупка, добре е той да бъде поне 3 или още по-добре 5 години. Така ще сте спокойни, че при повреда има към кого да се обърнете.


Платена публикация