Last news in Fakti

26 Декември, 2021 11:49 19 387 31

Това е новият флагман на Xiaomi

  • xiaomi-
  • 12-
  • смартфон

Смартфонът е обозначен с моделен номер 12

Това е новият флагман на Xiaomi - 1

Точно преди Нова година Xiaomi се готви да проведе презентация на новите си смартфони от линията Xiaomi Mi 12. Събитието ще се проведе в самия край на годината - на 28 декември, като на презентацията ще бъдат представени три смартфона от серията : Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12X.

Дни преди премиерата в Twitter изтекоха официалните изображения на базовия модел - смартфона Xiaomi 12. От представените снимки се предполага, че смартфонът ще бъде пуснат в поне два цвята на корпуса: зелен и сив. Задният панел ще получи покритие, което имитира кожа, както беше в специалната модификация на Xiaomi Mi 11.

Това е новият флагман на Xiaomi

Снимките показват, че диагоналът на смартфона ще бъде 6.28 инча, основният модул на камерата ще разполага с три сензора, единият от които ще получи резолюция от 50 мегапиксела. Предната камера ще бъде разположена в кръгъл отвор в центъра на горната част на екрана. Дизайнът на корпуса на новата серия Xiaomi 12 като цяло ще наподобява модификациите на Xiaomi 11T и Xiaomi 11T Pro.

По-рано в мрежата изтекоха е доста подробни технически параметри на Xiaomi 12. Хардуерната база на смартфона ще се захранва от процесор Snapdragon 8 Gen1. Дисплеят с AMOLED панел ще получи FHD + резолюция и честота на опресняване от 120 Hz.

Това е новият флагман на Xiaomi

Автономната работа на Xiaomi 12 ще се осигурява от 4500 mAh батерия с поддръжка за бързо зареждане с капацитет 67 W за кабелно и 30 W за безжично. Смартфонът ще има NFC модул, Wi-Fi 6 и Bluetooth 5.2. Оперативната памет в модела Xiaomi 12 ще бъде LPDDR5, а постоянната памет ще бъде UFS 3.1. Смартфонът Xiaomi 12 ще струва около 580 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванго

    24 46 Отговор
    Путин ще спаси света с неговата рубла, Лади и руски смартфони.

    Коментиран от #17

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Майна

    56 8 Отговор
    страхотен телефон
  • 4 ⚜️Просветен⚜️

    37 36 Отговор
    Както знаят всички средно интелигентни хора, мобилните апарати излъчват определено количество радиация ! Има и класация , която е достъпна в редица сайтове ! Ако проверите ще видите , че тези бангии излъчват количество , което е колкото На следващите 10 в класацията общо! Пълен бокуш ! Освен това , от както Ябъките създадоха тази форма и всички ги последваха , телефоните се обезличиха ! Едно време имаше толкова разнообразни модели с които освен да си свършиш работата , можеше да изразиш своята индивидуалност! С капаче , с плъзгащо капаче , с кръгла клавиатура , изобщо разнообразие ! Сега единствената разлика е как и колко камери са нацвъкали отзад! Не случайно последните реклами на Ябълката и техния телефон прилича повече на реклама на готварска печка с много котлони !!! Не съм аналогов човек , но ми липсва разнообразието !

    Коментиран от #7, #19, #30

  • 5 Браво

    35 2 Отговор
    Цената е страхотна.
  • 6 Факт

    54 6 Отговор
    Xiaomi са номер 1
  • 7 точно

    10 20 Отговор

    До коментар #4 от "⚜️Просветен⚜️":

    Именно, за това началника ми държи айфона си 5 санта далече от ухото като говори:) щото хем знае ,че айфоните излъчват повече радиация (за справка разгледайте чича ви гугъл) хем иска айфон, хем да се предпазва. Хем боли, хем сърби! Иначе много грозен дизайн на xiaomi mi12 , но това е мое мнение. Пънат се да навлезат при големите с високи цени ама...там им е грешката.

    Коментиран от #8, #31

  • 8 щурчо

    25 8 Отговор

    До коментар #7 от "точно":

    амо то и ябълките са китайски,оргинала отдавна го няма.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 какъв Путин

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ванго":

    те бие в главата бе кел еш

    Коментиран от #18

  • 18 Руски трол

    6 10 Отговор

    До коментар #17 от "какъв Путин":

    Кой разбрал, разбрал......
    Да не пазиш имиджа на Джуджето?
    То щеше да прави смартфони, лаптопи и бля, бля, бля....
    Ченгето от КГБ вече е специалист и по азбуките.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 KPETEHA

    14 2 Отговор
    Искам накратко да разясня на всеки, който сътворява каламбури на тема "Смартфон".
    Отдавна вече телефона е мултимедийно устройство и като такова въплъщава последните достижения на съвременните технологии и тяхната миниатюризация.
    И относно формата няма много варианти. Тоест екрана е това, което ограничава външният вид. Без значение дали е ябълка, круша или фъшкия...
    Истината обаче е, че парите са от значение, защото все пак това е джобно устройство остаряващо с часове. Затова не е удачно почти всяка година човек да заделя една, две или три месечни заплати за ново устройство.
    И понеже всички квичат за опазване на планетата, бих казал че една модулна платформа е за предпочитане.
    P.S. И да китайците ги бива... И си струват всяка стотинка.
  • 21 Голям Слон

    5 4 Отговор
    Онзи ден подарих на приятел 11Т :-))) Толкова хубави неща се изписаха за този телефон, че реших да направя една покупка и да зарадвам едно голямо сърце. Прехвърлях му всичко от стария телефон - Самсунг някакъв. На първо четене - много калпави икони на бутоните! Това нещо първо ме отблъсна. Нямах много време да се впечатлявам. Просто не съм убеден, че струва 850 лева :-)

    Коментиран от #24, #27

  • 22 Митко

    1 6 Отговор
    Ако си фен на ios купуваш Айфон,ако си фен на Andoid купуваш Google Pixel. С Apple Iphone системна многогодишна поддръжка,с Google Pixel също. Елементарно. Вярно по скъпи са но има защо.

    Коментиран от #23

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Gucci x Balenciaga

    2 12 Отговор

    До коментар #21 от "Голям Слон":

    Да беше купил samsung ultra s21 или
    samsung zip 3 нямаше да имаш проблеми с прехвърлянето на данни /можеше и да ти хареса което не се отнася за Xiaomi/
    любимият ти човек и без това е имал същата марка сигурно щеше да е по голяма изненадата.За Xiaomi си прав още не стават не си заслужават парите .

    Коментиран от #25

  • 25 Голям Слон

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Gucci x Balenciaga":

    Скъп приятел не бих нарекъл любим човек :-) Няма да обяснявам какво и защо. Просто моите финансови възможности за подаръци, първо, не са безгранични, второ, зависят от човека и заслугата. Иначе да, Самсунг си е Самсунг. Още малко да се поизхаби ябълката и ще я сменям за пореден път.
  • 26 gringo

    5 2 Отговор
    Ммм супер...ще изчакам mi13. mi11 > mi12. Набора от камери е по-добър на mi11, дисплея също като изключим , че не е ltpo. Дизайна е ужасен на mi12. MIUI 13, за цяла година почти нищо ново и въобще разочарован съм. И все пак до тогава ще си ползвам iphone 11, и poco f2 pro.
  • 27 Honest

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "Голям Слон":

    От 2010 до сега съм купувал само два бранда телефони - iphone и Xiaomi. Пробвал съм всички андроиди до сега (освен oppo) и само с Xiaomi успях да усетя онова , което трябва. Не ми харесва плоския дизайн на стоковия андроид, на останалите марки също не ми харесват външния вид върху стоковия андроид освен на Xiaomi. Вече забравих за iphone и ios и купувам трети телефон (за разнообразие, ъпгрейд ако щеш) за малко над цената на един iphone pro и трите. Никакви проблеми не съм имал до сега, и ползвам телефона за много повече неща спрямо iphone. Всеки си преценя

    Коментиран от #28

  • 28 Gucci x Balenciaga

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "Honest":

    Не е вярно все още двете най добри марки са iphone и samsung от по скъпата версия ,по евтините за боклука дори и samsung a32 5g една приятелка си купи подведе се по цената и го смени .Ти си бил със някой
    стар iphone и си помислил че си открил топлата вода.Питай дъщеря ми за нея по добри няма от iphone денонощно на телефона ,най малко 20 пъти е падал на теракота в къщи все още нищо му няма 3 та година ,като всички младежи прахосница .Ако и купя Xiaomi за седмица ще грипира , със самсунг беше един месец и го потроши

    Коментиран от #29

  • 29 Honest

    7 2 Отговор

    До коментар #28 от "Gucci x Balenciaga":

    Е последния ми е 11 pro , самсунг съм имал и не ми хареса - 0 user experience. Нито анимации, нито боравенето с него.Не съм на твоето мнение, че iphone е издръжлив на изпускания ама хич. По принцип притежателите на iphone винаги си мислят, че е най-доброто и всеки си има право на мнение
  • 30 Александър

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "⚜️Просветен⚜️":

    Купи си 3310 и една готварска печка и вади рецепти от тридесет и тройката и си готви господин просветен комедиант :)
  • 31 Крис

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "точно":

    Не вярно xiaomi 12 е много красив ти си поредния фен на apple