Last news in Fakti

15 Юни, 2022 15:40 3 188 5

Първа снимка на „прозрачния“ смартфон Nothing

  • nothing-
  • смартфон

Вече не е необходимо да сглобяваме фрагментите на устройството като пъзел

Първа снимка на „прозрачния“ смартфон  Nothing - 1

Последната седмица Nothing активно подклажда интереса към първия си смартфон - Nothing Phone. Компанията непрекъснато публикува тийзъри, на които се виждаше само част от устройството.

И сега, най-накрая, производителят публикува снимка, която демонстрира дизайна на иновацията в неговата цялост. Да, вече не е необходимо да сглобяваме фрагментите на устройството като пъзел - всичко е налично в едно изображение.

Съдейки по снимката, Nothing Phone, като Nothing ear, могат да се нарекат „прозрачни“ устройства. Най-малкото изглежда, че всички вътрешни елементи на смартфона са наистина видими.

За по-голяма естетика те са спретнато изведени на повърхността и боядисани в бяло. Представянето на дългоочакваната новост се очаква на 12 юли. Тогава ще знаем и неговите характеристики и цена.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щсдд

    3 7 Отговор
    Руски ли е😄😄😄
  • 2 Старозаветни писалки

    2 5 Отговор
    С Андроид от 20116.
  • 3 Иван

    2 4 Отговор
    Някой май е рециклирал iPhone X.
  • 4 Гошко

    1 5 Отговор
    За хандроид ли е 😂
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.