Last news in Fakti

27 Април, 2022 14:18 39 971 32

Идва ли краят на скъпите телевизори: Redmi оцени новия си 58-инчов телевизор на само... $250

  • redmi-
  • a58-
  • 4k-
  • телевизор-
  • цена

Новият модел Redmi A58 4K вече е достъпен за предварителна поръчка

Идва ли краят на скъпите телевизори: Redmi оцени новия си 58-инчов телевизор на само... $250 - 1

Новото устройство всъщност не блести с кой знае какви иновации, но и, по предварителни данни, не отстъпва на по-именитите си конкуренти. Телевизорът е особено интересен преди всичко с два показателя - с цената си и с размера на екрана. За 58-инчовият Redmi A58 4K китайците искат само 253 щатски долара.

Redmi A58 2022 разполага с тънък метален корпус с много тесни рамки. За производителността отговаря четириядрен процесор с 1.5 GB RAM и 8 GB вградена памет. Иновацията има и стерео високоговорители с обща мощност 20 W, по два USB и HDMI порта, RJ-45 конектор и 2.4 GHz Wi-Fi адаптер.

Този телевизор е и пълноценна част от т.напр. интелигентен дом: може да се използва за управление на други устройства в екосистемата на Xiaomi, както и за излъчване на картина от смартфон или лаптоп. Redmi TV A58 4K вече е достъпен за предварителна поръчка за $253.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 167 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирца антоанетова

    55 26 Отговор
    като няма ляб ше ядете евтина пропаганда

    Коментиран от #6

  • 2 колхозници

    70 96 Отговор
    пропагандата идва от рашка, от 1945 година насам... за това на запад имат хляб а тук въшки.
  • 3 Мамул

    88 11 Отговор
    Теа сринаа "западните ценности"!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хahaha

    147 36 Отговор
    Не само на скъпите телевизори идва край, а идва край на всичко скъпо, произведено от запада. Китай с евтини суровини от Русия, с усвоени техологии и с изградения техен научен потенциал и същия на Русия, ще разкаже играта на запада. Запада спа 30 г, Китай не спа, а усвоява технологии. скоро европейските държави ще се радват ако могат да произвеждат и да продават картофи, а не технологии. С деградирало население няма как да произвеждаш технологии. В бг не могат да ти сменят маслото на колата безпроблемно, а натам е тръгнала и цяла европа.

    Коментиран от #23, #27

  • 6 Хahaha

    90 14 Отговор

    До коментар #1 от "кирца антоанетова":

    Това, че си платил за нещо 1000 евро, не означава, че производителя е вложил повече от 100 евро, заедно с печалбата. Търговската надценка е минимум 5 до 7 ПЪТИ и то при търговеца на едро, за доста неща е и повече. Айфоня е 250 евро, ама ти го продават за 1500 примерно.

    Коментиран от #9, #20

  • 7 браво на CHINA

    45 12 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    това че си на хормонална терапия за смяна на пола ти вреди страшно много на сивото ,ти телефон за 1000 евро едва ли си имал а за кола може би то и каква друга да освен някой таралясник .единственното евтино нещо си ти скъпа
  • 8 ГАТ СТАНЕ 50 РЪБЛИ

    25 27 Отговор
    Тогава ША ГО купя. Имам наследствени 1000 РЪБЛИ и чакам УМНО ДА ГИ ИВЕСТИРАМ. ТЕ СА БИЛИ НА ДЯДО РАБОТИЛ В КОМИ И ТОГАЗ КУРСА Е БИЛ 50 КАОЕЙКИ ЗА ИДИН ДАЛАР.
  • 9 Иван

    20 15 Отговор

    До коментар #6 от "Хahaha":

    Да не си бригадир на някой суетшоп в Китай, че знаеш реалните цени?
  • 10 5ър

    19 19 Отговор
    Евтино, но пък и качествено. Мираж по-скоро.

    Коментиран от #13

  • 11 CL500

    48 0 Отговор
    Абе, каквото и да говорим, каквито и по-евтини технологии да има този тв, все пак това е цена от 455 лв за 58 инча, 4К телевизор. Ясно е, че няма да има ОЛЕД картина, последни постижения при процесорите и т.н., но все пак е тазгодишен модел и не струва към 3000 лв, а 450 лв. Това е убийствено ниска цена, ако се запази такава и за крайния купувач. Перфектен избор за неосновен тв, за неосновната стая, за вила, за хотели и т.н.
  • 12 Емммммм

    51 0 Отговор
    Имам телевизор, телефон, таблет, лаптоп и рутер всичките на Xiaomi. Рутера автоматично си открива всички устройства и си ги управлявам чрез телефона. Повече от доволен съм! Сега мисля и за часовник ама чак толкова не ми е дотрябвал. Китайски са и какво от това? Всичко си работи без никакви забележки, лесно и удобно. Всеки си шета сам на акъла. Като забележка имам само една и тя е, че всички устройства трябва да се изберат да работят в един регион според този на рутера.
  • 13 Това си е xiaomi

    46 4 Отговор

    До коментар #10 от "5ър":

    Redmi е бранд на xiaomi както и за телефоните им. Имат си изградена репутация и надали ще плюят върху нея.

    Ако съдя по телефоните на xiaomi redmi note, качеството е значително над средното, включително в сравнение с телефони samsung от същия клас, които са и по-скъпи.

    Коментиран от #18

  • 14 Русин

    39 0 Отговор
    Къде се продава на тази цена? Да си взема 2 бр. Много ме съмнява, че това е цена в Китай. Докато стигне в Европа и България, начислете транспорт, надценка на търгаша, мито, ДДС и цената отива в небесата.

    Коментиран от #29

  • 15 Кухите лейки

    17 3 Отговор
    като видят нещо все на раша кочината го обръщат ... то май най-пропадналите са най-кресливи, завистливи и злобни... седят в нетя, че нямат приятели и никой не ги понася
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Всеки ден

    8 0 Отговор
    Да Ви казвам...да Ви имам журналистите...нито дума за производител...
  • 18 Aлфа Bълкът

    2 15 Отговор

    До коментар #13 от "Това си е xiaomi":

    Само дето xiaomi не са китайци!

    Коментиран от #19

  • 19 Beta tester

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "Aлфа Bълкът":

    Какви са?
  • 20 Фен на БМВ

    6 14 Отговор

    До коментар #6 от "Хahaha":

    Специално за Айфона, може да излиза 250 долара, но софтуера на колко го оценявате? Щото може да си купите,панел,процесор,камери, да ги сглобите и какво?

    Коментиран от #21, #26

  • 21 ...

    13 3 Отговор

    До коментар #20 от "Фен на БМВ":

    И после си инсталираш един андроид и си имаш телефон за 300 лева.
  • 22 Анонимен

    1 0 Отговор
    До вчера писаха, че най ик са телевизори до 41,големите не били за предпочитане, а днес пеят друга песен, но кого да вярваме. Умните да ни кажат, специалисри де. Политиката обикновените хора не я желаят вече повечето българи... Те си живеят, а ние ще мислим за тях, седнали на скамейката стари ергени по на 40,45,50 и нагоре мъже.
  • 23 Лея13

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хahaha":

    Офф, егати глупостите прокламираш.
  • 24 Прометей

    14 1 Отговор
    Едно време имах подарък последен модел гейфон, радвах му се една седмица и после...ми обикновен телефон с първично нужди за мен специално. За някой, който се вълнува от някоя абсолютно безполезна за обикновения човек опция може и да върши работа, но това според мен са 0.0001% от ползващите. Честно казано не знам другите защо купуват айфона вече, че и на лизинг...
    Откакто си взех преди две години Шаоми ноут 8 при не искам да чуя нито за айфон, абсурд пък за корейските конкуренти от Самсунг, които също искат пари за 7-8 телефона реално. Този го взех за около 300 лева по памет с куп предубеждения, камерата му снима супер, батерията му след 2 години държи почти колкото когато беше нова, а го смазвам от игри, клипове и каквото се сетиш, няма такава батерия, освен на следващите Шаомита, падал е 48 пъти поне по плочки и т.н. а стои в заводския си силиконов калъф без протектор на екрана дори и не се спука. Честно казано когато и да умре, просто ще взема друг. Да се дават луди пари е просто равносилно да ставаш жертва на маркетинга, който ти налагат големите компании. Убеден съм, че и телевизорите им ще стават. Който иска да робува на марки и да се смее на китайците, но те отдавна скочиха невъобразимо напред. Шаоми изпревариха айфон отдавна по продажби и след осакатяването от Тръмп на Хуауей беше въпрос на време да се случи това. Следващите са Самсунг. Обикновените хора по света трябва да се отърсят от пропагандата на запада, че трябва да си консуматор и да живееш

    Коментиран от #32

  • 25 Прометей

    2 1 Отговор
    ...и да живееш на кредит.

    Коментиран от #28

  • 26 Xaxa

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Фен на БМВ":

    Остави ги плъхове пишат коментари, а нищо не са създали. Нали има транспортни разходи, има разходи за заплати, има разходи за електроенергия и съхранение на тези стоки и компоненти и т.н. то да не е само части бе Ганьоооо.

    Коментиран от #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Щом трябва

    1 4 Отговор

    До коментар #25 от "Прометей":

    По добре, отколкото да живя на волята на Фюрера. Било то Китай или Русия. Който не може да си наложи самодисциплина и контрол да ходи при великия вожд да го управлява, а не да ми се правят на остроумни по соц. мрежи.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Жоро

    4 3 Отговор
    Поредната китайска бракма!Нищо повече!
    Ватниците се кефят на дръпнатите!
    У Рашистан още не могат и един Домофон да сделат :D :D
  • 31 колегата

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Xaxa":

    иска да каже че хардуера не е най важен вече всички правят някакъв хардуер но софтуера на Епъл е уникален никой не е направил такъв и скоро няма да има затова са им скъпи айфоните иначе всичко вътре си е китайско който не е ползвал айфон да не дава мнение щото айфон досега не ми е забил и не ми се е налагало да го рестартирам а за преинсталация няма смисъл да казвам
  • 32 колега

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Прометей":

    използвай за малко от по новите айфони до 4-5 годишни ако искаш и ще видиш разликата