Last news in Fakti

8 Юни, 2022 14:45 9 402 8

Ford отново се подигра с Tesla

  • ford-
  • пикап-
  • tesla-
  • f-150 lightning-
  • адаптер-
  • зареждане

Новият пикап пристига с адаптер за зареждане 

Ford отново се подигра с Tesla  - 1

Ford и Tesla не престават да си разменят любезности под формата на интересни закачки и поредното доказателство за това бе открито в новия електрически пикап на „синия овал“. За него бе споделено от потребител и във форума Lightning Owners, който открива интересен адаптер в своя новодоставен пикап.

Ford отново се подигра с Tesla

„Доставиха моя Lightning и докато разглеждах предметите, които пристигат с него открих адаптер за зареждане на Tesla. Интересна находка. Ако открия умрели „тесли“ ще се притека на помощ с моя Ford Lightning.”

Ford отново се подигра с Tesla

Адаптерът, който пристига с електрическия пикап на Ford е Lenz J1772, който може да бъде открит в интернет пространството. Той е съвместим с всички модели на Мъск и може да бъде използван с вградения във F-150 Lightning генератор. Аксесоарът бе свързан и с изказването на Джим Фарли по време на представянето на пикапа, който сподели, че ако токът спре, може да помогнете на своя съсед да зареди своята Tesla.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омъскаряване

    42 8 Отговор
    Хахаха, ся сектантите на "свети" Илон, ще обявят ел джихад заради тази обида, към светеца, хаха!
  • 2 Наистина е подигравка

    7 24 Отговор
    С антиелектриците, които твърдят, че токът не може да се носи в туби и няма как заредиш в гората и трябва да викаш пътна помощ или да зареждаш с генератор.

    Очевидно решението е доста по-просто - молиш някой да ти подаде ток от неговият пикап и зареждаш.

    Очевидно кабела пристига фабрично още с производството на пикапа и ще си стои там вовеки веков в почти 100% от всички произведени пикапи на ford, 99,9 процента от собствениците на бензинови пикапи не носят туба с бензин в пикапа.

    Очевидно зареждането на електромобил ще става много по-лесно с течение на времето и ще може да се зарежда буквално навсякъде по десетки начини, за разлика от бензиновите автомобили които специално трябва да отидат на бензиностанция за да заредят.


    Ток може да се произвежда от всичко, включително и от метан, пропан-бутан, бензин и дизел, но те от своя страна могат да се произведат само от изкопаеми горива които първо трябва да се внесат каквито ти кажат цени и то само ако пожелаят да ти ги дадат, дори да си подписал договор за внос на газ например!

    Коментиран от #8

  • 3 раТко хиперкара

    18 4 Отговор
    А ве Радко, да беше си стоял на село ве,адаптера е за зареждане на форда от тесла зареждащи станции! Пардон Галине де!
  • 4 Хахахаха

    7 8 Отговор
    Не, всъщност е да зарежда батерията на Форда от Тесла!
  • 5 Четене с разбиране

    10 6 Отговор
    "Адаптерът, който пристига с електрическия пикап на Ford е Lenz J1772, който може да бъде открит в интернет пространството. Той е съвместим с всички модели на Мъск и може да бъде използван с вградения във F-150 Lightning генератор."


    Ех как ги пишете без да вникнете в текста. Този ford е електрически и контактите към които можеш да включиш консуматори, като електрически инструменти обект без ток, да си захраниш къщата когато спря токът или просто да заредиш някой друг електромобил на пътя всъщност не идва от генератор а директно от батерията на електромобила.

    В нея може да се съхранява достатъчно електрическа енергия и монтирането на генератор с ДВГ е напълно безсмислено и от практическа и от идеологическа гледна точка.
  • 6 Дамян

    12 4 Отговор
    За каквото и да се пише в една статия путинофилите пак не разбрали.Имам усещането,че всички те страдат от тежка форма на кретенизъм и олигофрения взети заедно 2 в 1.За тях са единствено статии от рода на как автоваз или москвич "започва" производство и така вече 30 години все започват и все още не са започнали,а както всички нормални хора знаем няма и да започнат!
  • 7 Хари

    12 1 Отговор
    Когато армията премине на електрически джипове, влекачи, бронетранспортьори и танкове, ще си купя електромобил.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.