Last news in Fakti

9 Юни, 2022 11:38 3 672 10

Интериорът на Tesla Cybertruck е разсекретен. Пикапът ще получи "рязан" волан

  • tesla-
  • cybertruck-
  • волан

Според последните данни масовото производство ще започне не по-рано от средата на 2023 г.

Интериорът на Tesla Cybertruck е разсекретен. Пикапът ще получи "рязан" волан - 1

Фотошпиони успяха да заснемат серийната версия на електрическия пикап Tesla Cybertruck. Снимките на интериора на автомобила публикува изднанието The Drive. Според изданието снимките са направени от шпиони по време на представянето на новата акумулаторна система Elkhorn Battery в Калифорния. Именно на това събитие се намира и електрическият пикап Tesla.

Съдейки по снимките, интериорът на серийната версия на Tesla Cybertruck ще бъде различен от представения по-рано прототип със същото име. Пикапът ще получи ново арматурно табло, иновационен волан вместо традиционния и голям дисплей, с който могат да се управляват повечето функции на автомобила.

Очаква се Tesla Cybertruck да се предлага в три основни версии: с един, два или с три силови агрегата. „По-базовата“ версия на модела с един двигател може да ускори до 100 км/ч за 6.5 секунди, докато наточената с три двигателя (Tri Motor) набира 100 км/ч за 2.9 секунди. Декларираният пробег без презареждане, в зависимост от модификацията, варира от 400 до 800 километра.

Първоначално Tesla планираше да пусне Cybertruck на конвейера преди края на 2021 г. Впоследствие обаче пускането на модела беше отложено на няколко пъти. Според последните данни масовото производство на пикапи ще започне не по-рано от средата на 2023 г.

Първият прототип на Tesla Cybertruck беше приет нееднозначно от обществеността и пресата. По-специално, пикапът бе критикуван за твърде "примитивния" си дизайн. По-късно ръководителят на Tesla Илон Мъск обеща леко да промени външния вид на електрическия автомобил, преди да го пусне в серийно производство, но да не го преразглежда радикално.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    8 3 Отговор
    Подарете на човека един Москвич. Осмак или 12-так ще свърши работа. Ако го доближи като дизайн ще е голям напредък.
  • 2 бравос

    9 5 Отговор
    Голямо дърво е....,но то не претендира и за друго....какъвто шет от вънка,такъв и от вътре....

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 4 Отговор
    От 2017г хиляди камиони на компанията кръстосват по магистралите 😉😉😉😉😉😉😉😉😉
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "бравос":

    В казармата точно с такива "трупчета" подпирахме отворените прозорци 😀😀😀😀😀😀
    Може оттам да е "дизайна" 😉😉😉
  • 6 Този

    7 2 Отговор
    Какво значи представен по-рано, та той беше представен миналото десетилетие, ще влезе ли серийно през следващото предстои да разберем...
  • 7 Турбо

    7 3 Отговор
    Пак обещания.И 2023 година няма да стане.
  • 8 не видях къде са копчетата

    4 1 Отговор
    За стрелба и спусъците за пускане на ракетите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.