Last news in Fakti

28 Юни, 2021 09:00, обновена 28 Юни, 2021 19:45 17 561 28

Дизайнерските "умни" хладилници на Samsung са вече у нас

  • хладилник-
  • samsung-
  • bespoke

Можете да започнете с един панел и да добавяте по всяко време нов Bespoke модул, вместо да сменяте този, който вече имате

Дизайнерските "умни" хладилници на Samsung са вече у нас - 1

Само преди месец Samsung анонсира своите най-нови предложения в сферата на т.нар. "бяла техника". В случая обаче тези продукти вече съвсем не са бели, а като технология и дизайн изстрелват марката на едно съвсем различно ниво. Става дума за серията Bespoke Home 2021 - хладилници и фризери, отличаващи се с модулен дизайн и нови технологии.

Какво означава това?

Новите хладилници на Samsung могат да бъдат конфигурирани според индивидуалния вкус. Комбинациите са толкова много, че всеки може да има уникален хладилник в дома си, който перфектно да се впише в интериорната обстановка. С други думи, можете да изберете уникална конфигурация, която идеално да пасне на обзавеждането, стила и личния вкус.

Дизайнерските "умни" хладилници на Samsung са вече у нас

След като вече сте избрали стила на вашата кухня, можете онлайн да конфигурирате хладилника, като за целта компанията е разработила специален дигитален симулатор, който ще ви демонстрира как би се вписал избрания от вас хладилник в интериора. Сред основните теми за избор са комбинациите: "Дърво и бяло", "Неутрално и пясъчно", "Модерно и тъмно", "Рустик и винтидж" и "Loft". Оттам насетне започвате да избирате цветове и материали, и да конфигурирате своя уникален хладилник.

Какво се крие зад дизайнерската "опаковка"?

Освен, че новите хладилници на Samsung изглеждат модерно и стилно, и могат да се впишат във всеки интериорен дизайн, те впечатляват и с любопитни технологии, причисляващи ги към т.нар. "умни" устройства. Хладилниците и фризерите Samsung Bespoke интегрират най-новите технологии и предлагат много повече от стандартно охлаждане. Щрихираме тези, които правят най-голямо впечатление.

Дизайнерските "умни" хладилници на Samsung са вече у нас

- Дигитален инверторен компресор - спомага за автоматичното регулиране на охлаждането в хладилника. Освен това компресорът е впечатляващо тих и отговаря и на най-новите енергийни разпоредби, като използва до 50% по-малко електроенергия.

- Power Cool и Power Freeze - Системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти и напитки. С функцията Power Freeze пък уредът започва да работи приоритетно за фризера, който по-бързо да замрази продуктите в него - идеална възможност за скоростно замразяване или приготвяне на лед, особено в летните дни.

- Optimal Fresh + е кутия, която може да се използва като чекмедже или да се раздели на две зони с различна температура. Лявата част е по-студена, така че месото и рибата остават свежи два пъти по-дълго. Дясната пък съхранява свежестта на плодовете и зеленчуците.

- SpaceMax използва специална изолация, която позволява стените на хладилника да са много по-тънки без компромис с енергийната ефективност. Това означава, че в хладилника има повече място за съхранение без увеличаване на външните размери.

- Humidity Fresh + контролира степента на влажност в чекмеджето, за да се запазят по-дълго оригиналната текстура и вкус на малотрайните храни.

- Metal Cooling - задържа студа в хладилника и помага за възстановяване на зададената температура при дълго отваряне на вратата.

- Twin Cooling Plus оптимизира температурата и влажността във вътрешността на хладилника и фризера, като използва система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения ѝ вкус и аромат и предотвратява смесването на миризми.

Бонус

Дизайнерските "умни" хладилници на Samsung са вече у нас

Серията на Samsung, наречена Bespoke, дава свобода за избор на модулите, цветовете и материалите. Нещо повече – можете да започнете с един панел и да добавяте по всяко време нов Bespoke модул, вместо да сменяте този, който вече имате. Така ефективно удължавате жизнения цикъл на уреда.

И още нещо интересно.

В рамките на промоционална кампания на Samsung България всеки, закупил хладилник или фризер Bespoke, някой от новите уреди SBS RS8000, или избрани модели от RB34/38 в периода до 31 юли 2021 г., получава 5 години търговска гаранция, вместо стандартните 2 години.

Дизайнерските "умни" хладилници на Samsung са вече у нас


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    45 12 Отговор
    Що се отнася до черна и бяла техника, копейците са ненадминати. И по-конкретно самсунг. Качество, дизайн на приемлива цена. Японците са се самозабравили с техните сони и панасоник, а за германците с бош и т.н, да не говорим

    Коментиран от #13, #15, #20

  • 2 Гешеф

    32 9 Отговор
    Ще поръчам два за Бояна.

    Коментиран от #4

  • 3 Факт

    48 10 Отговор
    Според техниците на хладилна техника най-добрите хладилници в момента ги правят Samsung и LG. Срам и позор за фирми като Либхер, Бош и AEG.

    Коментиран от #26

  • 4 Бойо от зайчарника в Банкя

    17 11 Отговор

    До коментар #2 от "Гешеф":

    Ще приемат ли плащане от Швейцария ?

    Коментиран от #5

  • 5 Гешеф

    14 7 Отговор

    До коментар #4 от "Бойо от зайчарника в Банкя":

    За сметка на тъпите данъкоплатци дето още ме траят.хо хо хо

    Коментиран от #28

  • 6 Яшко

    18 10 Отговор
    Бях сигурен , че е руски . Па то няква си Корея . Този път .
  • 7 качество

    17 10 Отговор
    Купете си хладилник Самсунг произведен в ..... Румъния. Отвратителни...
  • 8 7474

    29 1 Отговор
    Нашите имат 16 годишен бош. Изглежда като от магазина все още. Купих нов бош миналата година за моето жилище още по-висок клас платих доста но лъха на евтиния. Работи по-шумно. Абе не ми харесва и съжалявам че го купих. Един познат си купи уж пловдивски Либхер и имаше гаранционна повреда. Стоя миналото лято 10дена без хладилник. Последно време гледам само ЛГ и Самсунг и съм почти убеден че повече нищо немско няма да си купя. С колите също не ни върви в семейството от както минах на немско през 2013та година. Баща ми е по моретата от 88ма лятото. На корабите само корейските хладилници даянели. Тихи, непретенциозни и не се разваляли според него.
  • 9 потребител

    21 0 Отговор
    Добре рекламирате,но толкова ли е трудно да напишете цена ОТ ДО?
  • 10 реалиста

    10 14 Отговор
    аз съм още с мраз,щот съм до кокал прост русофил

    Коментиран от #14

  • 11 Rado

    14 0 Отговор
    От статията човек остава с впечатление, че може да сменя панелите, но от сайте на Самсунг става ясно, че само имаш възможност за много комбинации ако искаш да ти е шаренко, не и да сменяш панели като обновяваш кухнята. Не виждам плюсове спрямо вградените хладилници
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хохохо

    10 19 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    Точно Самсунг са най големите боклуци от така наречените премиум марки. Изкарват криво ляво гаранцията и заминават.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Нико

    10 15 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    Беко, брато. Точното попадение за най-добро съотношение цена-качество, ако говорорим за хладилници.

    Коментиран от #24

  • 16 Механик

    27 4 Отговор
    Ако искаш да продадеш нещо старо, но на нова и огормна цена, в днешно време има едно проверено и работещо решение.
    Първо му заобляш ръбовете или ако е било с обли ръбове го правиш ръбато. Поставяш му някъде, но на видно място един дисплей с тъч-скрин. и му слагаш WiFi (не че е нужно но трябва да го има).
    После пускаш реклама в която споменаваш думите НОВ, ИНОВАТИВЕН, ЦИФРОВ, 4К, 5G, SMART, като не забравяш да подчертаеш, че иделието е А+++ и е А5+ READY.
    Ако успееш и да го пребоядисаш в розовко или цикламенко, е още по-добре, защото е "таргетирано" точно към подходящите потребители.
  • 17 Ivanov

    3 7 Отговор
    Единствената причина да купя Самсунг хладилник е че има вграден таблет ... Вместо магнити ми сменя снимки музика на време записки но най вече защото мога да видя какво има вътре от телефона си... единствената Самсунг техника която имам и Ако имаше друга марка да прави подобни хладилници щях да я избера пред Самсунг... Samsung Family Hub

    Коментиран от #25

  • 18 Зелено човече

    13 0 Отговор
    Някоя вечер, когато си много гладен, ще трябва да дигаш децата, защото умният хладилник е преценил, че е вредно за теб.
  • 19 Алекс

    6 6 Отговор
    За сега най евтината и добра бяла и черна техника е на Беко,в къщи всичко мие на този бранд и работи безпроблемно дори с изтекла гаранция!!!
    Преди 6 години имах скъп хладилник Самсунг на четвъртата година издаде багажа, вместо да ми излезе златен за ремонт си купих сегашният и си бачка отлично!!!!!
  • 20 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    Това,че Вие знаете само тези две Японски марки Сони и Панасоник ,не означава ,че те нямат други.Мога да Ви помогна малко-Шарп,Хитачи,Амаранци още много други ,които не сте и чували,но това се дължи до някъде и на нашите търговци вносители,които не внасят други .
  • 21 Казанова

    4 6 Отговор
    имам телевизор Samsung и винаги когато приятелката ми влезе в банята, ще скъса кабела да влезе под душа ... боя се, тоя хладилник, да не иска да легне в спалнята , нищо че в новия Виндоус 11, това е по заложено дифолт
  • 22 Ванката

    3 0 Отговор
    Никога няма да си купя хладилник...жената в къщи ми стига!!!
  • 23 Винету

    9 0 Отговор
    А моя хладилник е прост кат Боко.Или по-скоро е умен кат него.
  • 24 КАСАПИНА

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Нико":

    Турската стока не е стока брато, само боза бяклава и ръчни килими, всичко друго е боклук брато .комшията не ме послуша и сега ходи да пере в техномаркет
  • 25 Fan

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ivanov":

    LG го имат същото от много години. По същото време, а може би и преди Самсунг.
  • 26 2020

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    Liebherr - но не от Пловдив!
  • 27 БанкянскиБунак

    1 1 Отговор
    Има ли чекмедже за дълготрайно съхранение на пачки Евро и кюлчета злато?!
  • 28 За тези

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гешеф":

    от Има Тъп Народ ли говориш ? Или за "Надупи се!Мутри вътре!" ? А може би за "Дай България на обратните" ?