Last news in Fakti

17 Август, 2022 13:44 1 379 0

WhatsApp разработи специално приложение за Windows

  • whatsapp-
  • приложение-
  • windows-
  • macos

Скоро се очаква да видим и версия за MacOS

WhatsApp разработи специално приложение за Windows - 1

WhatsApp анонсира изцяло ново приложение за потребителите използващи Windows, което трябва да улесни използването на платформата за комуникация и да замени уеб версията, която към момента бе единственият вариант за официалното използване на приложението на компютър. Очаква се скоро да бъде представена и версия за потребителите на Apple устройства и операционната система MacOS.

От компанията казват, че новото приложение не изглежда по различен начин от това с което потребителите са свикнали до момента, но осигурява по-добра работа, по-малко ресурси и по-бърза комуникация. Приложението може да бъде инсталирано на 5 устройства едновременно, като едно от тях трябва да е смартфон.

Без значение от това колко често използвате приложението на някое от останалите устройства, акаунтът ще бъде автоматично изключван от компютрите, ако в рамките на 14 дни той не бъде достъпен от смартфона на който е инсталиран.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА