Last news in Fakti

9 Март, 2023 12:56 2 958 0

Нова функция в WhatsApp

  • whatsapp-
  • спам-
  • функция

Месинджърът планира да въведе защита срещу СПАМ обаждания

Нова функция в WhatsApp - 1

Екипът на WhatsApp работи върху нова полезна функция - защита срещу спам обаждания. Така потребителите на приложението ще имат възможност да не допускат входящи обаждания от непознати номера.

В настройките на месинджъра ще се появи нов превключвател „Деактивиране на неизвестни обаждащи се“. Нищо няма да се промени от страна на обаждащите се, тъй като те ще чуват същия сигнал.

В момента опцията е подложена на вътрешни тестове и все още не е достъпна за бета тестери на WhatsApp. Все още не е ясно кога функцията ще бъде отворена за всички потребители.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА