10 Октомври, 2022 12:39 2 661 3

Модифициране на евтин iPhone 14 в домашни условия

  • iphone-
  • 14-
  • sim карта

Китайски експеримент прави възможно инсталирането на физическа SIM карта

Модифициране на евтин iPhone 14 в домашни условия - 1

Китайски ентусиасти разглобиха iPhone 14, внесен от САЩ, и откриха, че на мястото на подложката за SIM карта, новият iPhone 14 без SIM карта за САЩ има просто пластмасова тапа. Вследствие на това откритие китайците решават да проведат експеримент с "имплантирането" на слот за SIM карта.

В резултат на това те заменят пластмасовата тапа на смартфона (и в някои случаи просто да правят дупка в нея), след което става възможно инсталирането на физическа SIM карта в американски iPhone.

Струва си да се отбележи, че това може да се направи и в домашни условия. В този случай закупуването на смартфон от Съединените щати ще бъде доста изгодно, тъй като това е единственият пазар, на който iPhone 14 не е повишил цената си.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наркос

    5 17 Отговор
    Втората най-силна икономика в света не може да си позволи iphone или е-сим?
  • 2 Гост

    17 3 Отговор
    Членовете на сектата Apple никога няма да си разпробият безценната вещ
  • 3 Тоест

    14 1 Отговор
    Са им останали части от 13-ки в складовете със заготовки за сим карта по корпуса и са решили да им ги представят като 14-ки накрая. Иначе съм за esim.