Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 14:45 1 761 8

Мъск обясни как Cybertruck може да се използва като лодка

  • tesla-
  • пикап-
  • мъск-
  • cybertruck

Пикапът ще се нуждае от перка монтирана върху теглича

Мъск обясни как Cybertruck може да се използва като лодка - 1

Илон Мъск отново блесна в интернет пространството по-рано този месец, като обяви, че пикапът Cybertruck, чиято серийна версия очакваме съвсем скоро, ще може да бъде използван като лодка при определени условия. Това бързо срещна подигравки, като дори привлече вниманието на официалните власти, които предупредиха хората да не се пробват да използват пикапа като лодка.

Сега Мъск даде малко повече разяснения за това как точно Cybertruck ще се използва като лодка и още по-специално как ще пресича 477-метровия канал между две от съоръженията на компанията. В крайна сметка се оказва, че пикапът няма да може да се използва като лодка или поне не в конфигурация в която пристига от завода.

За да бъде използван като плавателно средство, Cybertruck ще се нуждае от допълнително поставена електрическа перка върху теглича. Тя ще бъде захранвана от допълнителна ос, която пък вероятно ще се задвижва от теглича. И след толкова много вероятности, не е изключено тази идея да е само на хартия и така и да не видим влизането и действие, което едва ли ще изненада тези, които следят Tesla.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 2 Отговор
    "ще се задвижва от теглича" ???!!
    Не пишете неща дето не ги разбирате.

    Коментиран от #6

  • 2 Дааа

    10 2 Отговор
    За сега може да се използва като 00 .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    5 1 Отговор
    Многониковия теслар твърдеше за Тесла Сайбъртрък, щяла да имала джанти като перки,с които ще загребва водата.

    Коментиран от #5

  • 5 Пак ли лъжи и клевети

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Поне веднъж ще си направиш ли труда да цитираш поредната измислена лъжа която се опитваш да ми припишеш?

    Защото аз мога да те засипя с цитати за твои лъжи и грешни твърдения, за които веднага ще се измъкнеш че не си ги писал ти, а някой със същия ник.

    Виждате ли докъде сте паднали, когато останете без аргументи!
  • 6 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ами не може да превежда правилно, това е. Закрепена перка на теглича захранвана от изходите на товарното пространство, там има изходи за работни инструменти, дали ще е копресор или перка, няма значение, има си такива изънбордови двигателчета. Това, което Мъск казва е, че ще е херметично изолирана, не е лодка, но е подобно на други коли-амфибии, с възможност да плава във вода, а не да пори вълните и да лети със някаква висока скорост.

    Коментиран от #7

  • 7 Не му трябва компресор

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Не е нужно да се включва компресор в контактите на товарното пространство. Пикапът си има вграден компресор, който се ползва за въздушното окачване и има изводи, за да се ползва за пневматични инструменти. Тоест на обекта не ти трябва нито генератор нито компресор, а ползваш ток и въздух под налягане директно от пикапа.

    Коментиран от #8

  • 8 Аха

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Не му трябва компресор":

    И до какво работно налягане ще е компресора и за какво време ще може да захранва със сгътен въздух???