Last news in Fakti

20 Декември, 2022 13:10 12 988 4

Знаете ли кой е най-мощният Android смартфон

  • смартфон-
  • android-
  • производителност

Името му е Vivo iQOO

Знаете ли кой е най-мощният Android смартфон - 1

В началото на декември iQOO обяви своята флагманска линия iQOO 11. Тя включва базовата и Pro версията на смартфона. И сега най-накрая се появиха резултатите от тестването на iQOO 11 в бенчмарка AnTuTu.

Според тях се оказва, че 5G версията на устройството е успяла да изкара 1 323 820 точки, което прави иновацията най-мощният Android смартфон. За сравнение, предишният лидер на рейтинга, Asus ROG Phone 6, може да се се похвали с резултат от 1 100 000 точки.

Експертите отбелязват още, че основната разлика възниква от производителността на GPU. В това отношение iQOO 11 дава 607 822 точки, а средностатистическите смартфони показват само 475 000 точки. iQOO 11 е базиран на най-добрия процесор Snapdragon 8 Gen 2.

Знаете ли кой е най-мощният Android смартфон


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕИРЕ

    8 2 Отговор
    АЛО ФАКти наемете Мишо Хабер на мобилебългария да ви пише статиите.Хем лъже, кат евреин и пари, кат евреин взима.
  • 2 Алооо Рабославе

    5 8 Отговор
    Незнам как са работите, но ако телефон не поддържа "български език" въобще не го рекламирай! Пак казвам "незнам" може и да поддържа, но ако не поддържа, значи не става за Великата ни Родина!
  • 3 Ха-ха...

    2 1 Отговор
    Милиони точки, трилиони, а няма никакви характеристики у сайто! Горила глас има ли и коя номерация? Карта памет, че като се пръсне, да не си играя да прехвърлям данни? А 3.5 мм. жак къде да си включа системата? Айде нема нужда. Ако ми го дадат без пари, ще си кова пироните на стената с него.
  • 4 Жоро

    2 4 Отговор
    Ако не е IPhone и Samsung не го хвали...Някак жалко звучи:D :D