11 Януари, 2023 12:48 2 712 9

Автономна бебешка количка е последния писък на модата сред родителите (ВИДЕО)

  • детска количка-
  • бебешка количка-
  • автономен автомобил-
  • технология

Целта на технологията е да улесни носенето на децата

Автономна бебешка количка е последния писък на модата сред родителите (ВИДЕО) - 1

Автономните технологии превземат не само автомобилната индустрия. Доказателство за това е най-новото произведение на канадска компания с името Gluxkind Technologies, която показа автономна детска количка. Новата технология дебютира по време на изложението CES и носи името Ella.

Целта на количката, която може да се движи сама е да даде възможност на родителите да носят децата си, без да има нужда да бутат количката. Сензори върху дръжките и столчето отчитат дали има дете в количката и ако има такова, то ръцете на родителя трябва задължително да са върху количката.

Задвижването се осигурява от малък електромотор подобен на този използван при електрическите велосипеди. Той може да помага на родителите с приспиването на бебето като движи количката напред-назад. Батериите издържат около 8 часа и могат да бъдат заменяни при зареждане. Цената на подобно технологично произведение е около 3600 евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕС фен

    16 1 Отговор
    Много майки ще бягат след тези колички да си ги върнат обратно.
  • 2 Етннто

    10 2 Отговор
    Едно време истинските гъзари си взимахме гувернантки или детегледачки да бутат количките, бе плебеи. Вероятно и за тази ще трябва помощница, защото не ми се мисли колко тежи и едва ли някоя сама майка-силиконка ще може да я качи и свали от багажника на "джипа" на паркинга на мола.

    Коментиран от #5

  • 3 Соваж бейби

    8 1 Отговор
    Пълна простащина,ако лапето реве и негодува е защото иска да ходи да се движи!Изобщо не е за носене на ръце на втората снимка е по тежко може да има 8,9 килограма и повече голямо за количка ми изглежда.Колко ще издържи една жена така ?По лесно ще е и за крадците ако се вижда някоя маркова чанта,телефон,пари и банкова карта Бог да и е на помощ да хуква с дететото да бяга ,или не спре на платното за пресичане няма мозък количката.Да не говирим майки с телефон и цигара двете ръце заети количката сама се движи с дете ,още по страшно ?!
  • 4 Гост

    5 1 Отговор
    ТеслюФците ще си возят теслончетата.
  • 5 Соваж бейби

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Етннто":

    Абе не е проблем от опит с количката прибиране и изваждане.Проблема е багажника заема място ако е малка кола например пежо двувратки ,ауди тт или мини купър отвратителнио малки къде ще нарежда покупките ?!Няма да ходи всеки ден в магазина веднъж на седмица или две седмици се пазарува .Най добре без количка и лапето в къщи ,без количка само коша нали има колички в магазина .
  • 6 Къпан пор

    8 2 Отговор
    Количка за модерни епилирани шилета.Да не се подпали някоя количка,защо рискувате живота на теслячето?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 сирене

    1 2 Отговор
    Ще излиза ли "Бебешка Количка Ъндърграунд" или версия "Карбон"? иначе хич не ми я хвалете...
  • 9 незнайко

    1 0 Отговор
    Отдавна това е направено откакто излязаха ховърбордите Внучето ми вече има и електрически велосипед с рамка от обикновен . Нищо ново под слънцето, но китайците явно следят добре снимки на направени любителски устройства в нашите сайтове и веднага произвеждат !!!