Last news in Fakti

12 Януари, 2023 19:32 20 468 35

Бил Гейтс разкри какъв телефон използва

  • бил гейтс-
  • смартфон-
  • samsung-
  • galaxy z fold 4-
  • galaxy

Милиардерът не използва устройство на Microsoft

Бил Гейтс разкри какъв телефон използва - 1
Снимка: Shutterstock

Един от най-популярните и богати хора в света – Бил Гейтс даде отговор на един от най-задаваните въпроси, който потребители в Reddit му зададоха в секцията AMA (Ask Me Anything). Милиардерът сподели какъв смартфон използва всеки ден и изненадващо това не е устройство от серията Surface на Microsoft.

Преди Гейтс бе споделял, че използва Samsung Galaxy Z Fold 3, който бе актуалното сгъваемо устройство на корейците до това лято. Сега, очаквано, основателят на Microsoft го заменил. Новият смартфон, който той използва е следващото поколение на сгъваемия смартфон – Galaxy Z Fold 4.

Бил Гейтс сподели, че смартфонът му е подарък от приятел, който приятел се оказва вицепрезидентът на Samsung. Именно той е подарил устройството на Гейтс, който изглежда няма нищо против да използва смартфон на партньорска компания или поне докато собствения му бранд покаже подобен модел.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 деаИурода

    42 14 Отговор
    много ясно, че няма да ползва собствена бангия - за чий му е да се самоследи през m$-джаджа за следене?
  • 2 Леля Гошо

    57 19 Отговор
    Бил Гейтс, Лео Меси и аз ползваме Самсунг. Това трябва да ви говори нещо.

    Коментиран от #4, #7

  • 3 ХАХАХА

    34 2 Отговор
    Ареее,сега всички кифли ще раздират ризи коя първа да се фитнес с такъв.
  • 4 ХАХАХА

    13 7 Отговор

    До коментар #2 от "Леля Гошо":

    И моят е същия ,нали собственика ми е пръв приятел само модела като на твоя е друг.
  • 5 Джон

    16 58 Отговор
    Естествено, че ползва Андроид. “Те нямат вкус”, е казал един гений. Те нямат още много неща. Но имат нужда един от друг. Майкрософт отдавна се взеха с Гугъл среще хегемона Апъл, но без талант ще последват съдбата на комунягите по света, съдба на вечни догонващи и копирачи, на мошеници и манипулатори.

    Едно време Ксерокс са се молили на Апъл да им подарят изобретенията си, дори им дават 1 милион долара, докато Майкрософт краде, копира и лъже. Гугъл е техен близнак, но са още по-големи дърводелци.

    Коментиран от #10, #26

  • 6 Гeй Бил (и сега е даже!)

    21 9 Отговор
    Ние знаехме и без да разкрива - aнaлен, с вибрации.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Нокиа

    22 28 Отговор
    Самсунг бе марка за прахосмуци и дамски телефони с копчета. И такава си остава за мене след 20 години. Нокиа е телефона бил и винаги ще ми е. От 20 години 10 Нокии. Имам работещ 6510 падал в чаша кока-кола и работи оше с оригиналната си батерия - след 15 години. Вече няма такива телефони ама все пак X30 става.

    Коментиран от #27

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Жони слабото

    62 9 Отговор

    До коментар #5 от "Джон":

    Ако потребителите на андроид нямат вкус, то потребителите на епъл нямат самоуважение и акъл. Епъл е сбирщай от труда на над 120 компании. Епъл са копирачи, последователи и манипулатори. Лъжат ви, че спасяват планетата вместо да си кажат, че печелят на ваш гръб. Лъжат ви, че ви пестят батериите а истината беше , че ви бавят пръчките нарочно. Лъжат ви с Privacy PR, същите тия дето ви казват, че не си държите пръчките правилно.Те не ви уважават, те ви имат като подвижни касички. Siri, maps, face id, weather и абсолютно всичко що ви го представят е дело на чужди компании. Единствено haptic engine-a може би е техен. Крадци на патенти и какво ли още не. Те ви лъжат, те не ви уважават.

    Коментиран от #13

  • 11 В САЩ

    35 5 Отговор
    Незнаят друго освен айфон, 90% от рекламите са техни останалите проценти се разделят от Pixel и Samsung и MS. Когато ми видяха Samsung Flip-а почнаха да ах-кат и да ме питат "Ко туй?" и да го гледат като извънземно. Та така е и по-света горе-долу. Пълна мъгла са създали някои играчи

    Коментиран от #28

  • 12 Билгей тс

    20 4 Отговор
    Интересно, не е с уиндоус на малкомек,
    а с андроид на ядрото на Линус Торвалдс, как така Били? Нали гепи дос-а от приятелите си за да направиш твоята бъгня налагана от цру-то?

    Коментиран от #34

  • 13 Джиню

    8 24 Отговор

    До коментар #10 от "Жони слабото":

    Говориш за Гугъл. Всеки техен продукт е купен или краден, има цяла страница Уикипедия за това. Разликата между Апъл и Гугъл е като между Западна и Източна Германия, като между Мерцедес и Вартбург.

    Коментиран от #16

  • 14 Чичо

    14 3 Отговор
    Бил Гей и такъв си остава.
  • 15 Бил

    9 0 Отговор
    Реклами и фукня!
  • 16 Жони още по-слабото

    22 2 Отговор

    До коментар #13 от "Джиню":

    Говоря ти за Франкенщайна - Епъл. Най-големите манипулатори, крадци на патенти и всичко налагащоп се при конкурентите..възползващи се от чуждия труд. Тези които не уважават потребителите си и играят мръсно в техен ущърб. Гугъл не са по-различни освен , че са направили милионери хиляди обикновени хора по цял свят. Епъл не дават те само взимат, всяко тяхна идея е създадена с тази цел да ви цедят докрай за щяло и нещяло подхвърляйки ви "magical" думички на , които вие сляпо вярвате.Прикрити егоцинтрици и алчни измамници, които обичат да ви обвиняват за всяка тяхна грешка.

    Коментиран от #19

  • 17 Калин

    6 0 Отговор
    Аз мислех,че е с токи-локи. :-D
  • 18 Нико

    14 0 Отговор
    Бил съм 3 пъти в сащ
    Констатирах,че 90% са с ябълка и 60% шофират японски коли.
  • 19 Джон

    5 21 Отговор

    До коментар #16 от "Жони още по-слабото":

    Разсъждаваш като комунист, който е научен само да краде. За да се създаде нещо качествено трябва голямо отдаване и идеализъм, творчество и човещина! Така се получават качествените продукти на Апъл, а не с крадене, както правят Гугъл. Апъл не краде идеи, той им дава живот, той ги вижда и им помага да се осъществят, напътства ги, променя ги, учи младите творци на занаят. Недей да говориш, там където не си бил и не знаеш какво е.

    Коментиран от #20

  • 20 Жонито пак говори глупости

    20 2 Отговор

    До коментар #19 от "Джон":

    По-големи комунистически подходи и пропаганди от тези на твоите господари - няма! Те не вдъхват нищо, те само ги правят по-шарени. Те са плагиати, кърлежи смучещи от чуждия труд. Те не дават нищо на потребителя, те само вземат. Хвърлят ви пясък в очите, говорят ви с "магически" думички и ви омагьосват с лъжи и ненужни неща. Те нямат уважение към потребителите си. Намирам доста общо с Ким Чен Ун и Северна Корея. Те не искат да се знае какво се случва извън техните скалъпени манипулации, извън техния измислен свят. Егоцентрици на, които единствената цел е печалбата подплатена с фалшив PR. За тях вие не сте нищо повече от донори.

    Коментиран от #21

  • 21 Джон

    2 16 Отговор

    До коментар #20 от "Жонито пак говори глупости":

    Ако за теб изкуството на създаване на графичен интерфейс се свежда до "шарения", то просто няма какво да ти отговарям повече! Ти си платен трол на червените.

    Коментиран от #23, #29

  • 22 НоНе

    10 1 Отговор
    Бате ви Боко ползва Нокиа с три копчета!
  • 23 Жорко бе жорко

    18 2 Отговор

    До коментар #21 от "Джон":

    Пропускаш важното, графичния дизайн е въпрос на вкус и предпочитания. За останалото е добре да си мълчиш, защото фактите са си факти. Нека ви гъбаркат крадливите манипулатори. Ти явно харесваш комунистическите подходи. Те не ви уважават. Вие сте просто зомбирани ходещи касички за тях.
  • 24 Ами така е

    6 2 Отговор
    Работил съм 6г в Microsoft преди Стив Балмър да разруши всичко хубаво в него. И си беше чудесна компания. Но както на много други места където решенията се взимат не от инженер а от счетоводител така се получава. Този бездарник назначи себеподобни и нанесоха непоправима вреда на компанията. Проклет да е!
    А сега работя за Apple последните 6г. И там политическите игри в компанията са нещо което ме отвращава. Като сравня обаче Аpple с останалите играчи на пазара като цяло са си най - добре.
  • 25 Боко Праните Гащи

    2 1 Отговор
    Балък, аз съм с телефон с копчета и ми е лесно
  • 26 Гошо

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Джон":

    Пич, изобщо не си запознат с материала. Ксерокс са едни от най-големите изобретатели и от тях взимат идеи и патенти и Епъл и МС. Предполагам и Гугъл. Ксерокс са имали милиарди долари печалби, от американското правителство, с което са можели да си позволят развойна дейност в много сфери. Не пиши глупости, а чети достоверни източници. Не Уикипедия :)
  • 27 Гошо

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Нокиа":

    И сигурно караш още жигулата на баща си, защото е желязна и може да я запалиш дори без акумулатор, с манивелата. В най-добрият случай, си си купил лада.
  • 28 Не гледам реклами никъде.

    2 8 Отговор

    До коментар #11 от "В САЩ":

    На хубави неща реклама не им трябва...
    А вас малко ви доят за парички за какво ли не, още и за тяхната реклама си плащате...
  • 29 Левски

    12 1 Отговор

    До коментар #21 от "Джон":

    Не знам какъв си обаче да не знаеш какво е комунист значи яко си облъчен с тез полове евроатлантизъм и други благинки на демокрацията...
  • 30 123456

    7 3 Отговор
    бас държа , че и някоя от Златките го има .... или поне оная Гущеровата змиорка
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Валсо

    1 0 Отговор
    Много ясно, че няма да използва устройство на М$. Много добре му е ясно какъв неизползваем следящ боклук са сътворили той и подчинените му.