Last news in Fakti

27 Април, 2023 16:05 2 888 0

Motorola показа нов Razr с гъвкав екран

  • motorola-
  • razr-
  • сгъваем телефон

Устройството ще получи 6.7-инчов сгъваем дисплей с FullHD резолюция и 144Hz опресняване

Motorola показа нов Razr с гъвкав екран - 1

Motorola пусна нов тийзър за предстоящия смартфон Moto Razr 2023. Самият тийзър е кратко видео, показващо очертанията на телефона. Въпреки че видеото не показва много детайли, се виждат две лещи на камерата със светкавица отстрани, напомнящи за сегашния Moto Razr.

В същото време, според вътрешни лица от компанията, последното поколение на устройството ще получи 6.7-инчов сгъваем дисплей с FullHD резолюция и 144Hz опресняване. Смартфонът ще се базира на процесора Snapdragon 8 Gen 2 и евентуално ше има по-малка батерия с капацитет 2 850 mAh.

Предвид всички налични тийзъри, можем да предположим, че новият Moto Razr ще бъде конкурентен смартфон в сегмента на сгъваемите устройства. С висока скорост на опресняване на екрана и подобрена производителност, новият Razr може да привлече вниманието на феновете на Motorola и любителите на иновациите.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА