Last news in Fakti

5 Май, 2023 17:03 1 798 0

Google показа сгъваемия Fold за първи път (ВИДЕО)

  • google-
  • pixel fold-
  • pixel

Компанията представи рекламно видео на смартфона

Google показа сгъваемия Fold за първи път (ВИДЕО) - 1

Снимки, видеа и характеристики на Pixel Fold се въртят в интернет от поне година, но ето, че сега за първи път такива кадри се появяват от официалния източник, а именно Google. Технологичната компания за първи път сподели кадри на сгъваемия Pixel Fold, преди официалната му премиера, която ще се състои на 10 май тази година.

По-малко от седмица преди официалното събитие можем да видим краткото видео, което ни показва сгъваемия смартфон в пълния му блясък, както отвън, така и отвътре. От компанията не потвърждават характеристиките, но можем да видим, че вътрешния сгъваем екран е с ясно изразени и по-дебели рамки от очакваното, докато дизайнът на външния екран е скрит от черен на цвят тапет.

Повече снимки и официалните характеристики на смартфона ще разберем на 10 май, а заедно с него по време на годишната Google I/O конференция ще видим и по-евтиния Pixel 7A, който също се появяваше доста често в интернет през последните седмици.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА