Last news in Fakti

12 Юли, 2023 12:37 2 493 6

Nothing представи прозрачния Phone (2)

  • nothing phone-
  • nothing-
  • nothing phone 2

Устройството дебютира в бял и черен цвят

Nothing представи прозрачния Phone (2)  - 1

Nothing завърши активната си рекламна кампания по повод дебюта на своя втори смартфон и офицално представи Phone (2). Устройството напомня изключително много на своя предшественик с прозрачна задна част, но предоставя по-добри характеристики, леко променен дизайн и нов светлинен подпис.

Nothing представи прозрачния Phone (2)

Както вече ви съобщихме, второто поколение на смартфона пристига със заоблена задна част и нови 11 LED ленти, осветяващи общо 33 зони. Те са разработени с нов софтуер, който предлага различни настройки за известия, промяна на звука и други индикатори. Nothing също така дава достъп на разработчиците до софтуера за светещия гръб, което ще резултира в по-добри предложения от трети страни.

В предната част е заложено на 6.7-инчов LTPO OLED дисплей с FHD+ резолюция и 120Hz честота на опресняване. Предната камера е 32MP и поддържа 1080P запис при 60 кадъра в секунда.

Nothing представи прозрачния Phone (2)

Основната камера е дело на Sony с 50MP сензор и оптична стабилизация. Вторият сензор също е с 50MP резолюция, но на Samsung и служи за ултрашироката камера. Процесорът е Snapdragon 8+ Gen 1 и работи с 8 или 12GB RAM памет. Мястото за съхранение варира между 128GB и 512GB. Батерията е 4700мАч и поддържа до 45W зареждане. Цените започват от 679 евро и достигат до 849 евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    2 24 Отговор
    Не е ли нагло Гугъл да крадат дизайните н Апъл? Тези уиджети от картинката… ами това е брутална, нагла кражба.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Иван

    6 25 Отговор
    Прилича на китайска евтина играчка. Пас.
  • 3 Ето го

    15 2 Отговор
    Първи кацнал да оплюва:). Що пък решението да не е на създателя на айпод-а?Някъде бях чел , че той е взел това решение по дизайна нали работи за Nothing сега.
  • 4 53245

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    Хубаво е когато се говори за кражба в случая на уиджетиге да имате представа за хронологията понеже ако Nothing са взаимствали от Айфона то айфона е взаимствал от няколко бранда преди тях с такива уиджети (по форма и функционалност) и накрая като теглим, чертата излиза , че нотинг не са крали от айфоните а от другите. Единствено епъл добавиха имена на уиджитите (💡!!!!) 😁. Но понеже вашите заключения се базират единствено на опита ви с айфончитата с подобни коментари доказвате само колко сте изолирани и ставате за смях. И това не е само с уиджетите а с почти всичко.
  • 5 Тод

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    Какви уйджети в айфон?? Та той няма Homescreen! Или вече има?!
    Ако е така - ЧЕСТИТО!
  • 6 Айзомби

    11 1 Отговор
    Телефона си е супер и нее прозрачен.Дизайна му изглежда на по-скъп телвфон.Тази овца джон явно няма никаква техническа грамотност.Тези уиджери са уникални на нофинг , а не за гуугъл.А и кой ще краде от ейпъл , те до вчера нямаха никакви, а и техните приличат на като на тамагочи.