Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 14:47 2 013 3

Калъф, който превръща iPhone в Nothing

  • nothing-
  • калъф за смартфон

Тези калъфи са налични за сериите iPhone 14 и 15

Калъф, който превръща iPhone в Nothing - 1

Nothing се обедини с базирания в Хонг Конг производител на персонализирани калъфи CASETiFY, за да пусне изключителна линия аксесоари за собствениците на смартфони на Apple. Както е замислено от съоснователя на OnePlus Карл Пей, това ще позволи на потребителите на iPhone да „вкусят Nothing“.

Има два различни калъфа на тема Nothing, от които да избирате, налични - в бяло и черно. Един от тях точно копира дизайна на гърба на смартфона Nothing Phone (2). Вярно е, че основната функция - LED подсветката - не е предвидена в тези аксесоари.

Тези калъфи са налични за сериите iPhone 14 и 15. Цените им обаче изобщо не са ниски. Така версията в стил Nothing Phone (2) на уебсайта CASETiFY струва 72.99 евро, а втората опция се предлага за 93.99 евро. Има и калъф за носене на слушалките Nothing Ear (2) на цена от €176,99, но тук се включват и самите слушалки.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прекалено късо име

    2 0 Отговор
    Че то нали сега айфоните са си "нищо" и преди калъфа..
  • 2 али баба ти

    0 0 Отговор
    тва нищо го изкараха голямо нещо на пазара щом и аЙфона би си скрил ябълата
  • 3 Смях в залата

    0 1 Отговор
    Давате пари, получавате nothing...