Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 19:08 1 776 0

Nothing приложи прозрачния си стил върху iPhone

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 14-
  • iphone 15

Компанията направи аксесоари за смартфоните

Nothing приложи прозрачния си стил върху iPhone - 1

Nothing намери решение за потребителите, които желаят стила на техния смартфон, но в същото време искат функционалността на iPhone. Компанията си партнира с Casetify, за да направи серия от специални аксесоари, които превръщат iPhone 14 и iPhone 15 сериите в Nothing Phone, поне на пръв поглед.

"Изработен е специално за пълната гама модели iPhone 14 и iPhone 15 (+ други!). Така че всеки може да опита вкуса на Nothing", се казва в рекламното изявление на Nothing. Макар компанията да не ги показва, от информацията става ясно, че кейсовете са налични и за други модели смартфони, за момента неясно кои.

Аксесоарите за iPhone са четири на брой и разполагат с бял или черен дизайн с ограничена наличност. Белите са направени специално за серията iPhone 15, докато черните са налични за по-старите модели на Apple.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА