Last news in Fakti

7 Март, 2024 12:29 1 266 8

Интелигентна котешка тоалетна, която ще улесни живота ви

  • котешка тоалетна-
  • джаджи

Сама почиства изпражненията на вашия домашен любимец

Интелигентна котешка тоалетна, която ще улесни живота ви - 1

AmiCura cura1 е приспособление, оборудвано със сензор за безопасност, за да се избегне нараняване на животното. Когато се почиства котешката тоалетна, вратата се затваря, елиминирайки риска котките да влязат и да останат в капан. Когато вътре бъде открита котка, се задейства инфрачервен сензор, устройството спира да работи и вратата се отваря.

Вратата на кутията за отпадъци е снабдена с LED светлинен пръстен за своевременно откриване и индикация на неизправности, като помага на собствениците да решават проблемите своевременно и да гарантират безопасността на своите домашни любимци.

Интелигентна котешка тоалетна, която ще улесни живота ви

Вътрешността на таблата е с покритие против залепване, което предотвратява залепването на изпражненията по вътрешната повърхност и лапите на домашния любимец. и предотвратява миризмата. Предвидена е и ултравиолетова стерилизация, която дезинфекцира тавата отвътре, предотвратявайки развитието на бактерии.

AmiCura cura1 използва уникален механичен манипулатор, който симулира ръчно отстраняване на изпражненията. Определя прецизно зоната за почистване, като напълно почиства котешката тоалетна. Този метод на почистване позволява по-прецизно отделяне на изпражненията и чиста котешка тоалетна. Сега цената и е наполовина - 265 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъ

    10 0 Отговор
    Че аз да не съм котка, че ще ми улеснява живота!?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 от село

    10 7 Отговор
    Паднах от магарето ,след като комшията ми каза ,че водил котката си на кардиолог ,и платил за това 120 лв.
  • 4 Само питам

    10 0 Отговор
    Свекървата може ли да я ползва,напред е с килограмите ?
  • 5 Абе

    2 11 Отговор
    Теглете и един шут на мачката , и тогава ще си улесните живота !
  • 6 Трол

    7 0 Отговор
    Хубавото нещо на котките е, че колкото и интелигентни тоалетни да им купиш, накрая пишкат в саксията с мушкатото.
  • 7 Рушляк

    4 1 Отговор
    У нас ходят навън за тоалетна както и ние
  • 8 Апликация

    3 2 Отговор
    Не разбрах само "апликацията" за телефона, която да ме известява, че котката е свършила нещо в тоалетната ще върви ли на иОС 17 или не? А това ми е изключително важно в крайна сметка!