26 Юли, 2024 11:48 3 355 3

Cummins отваря нов тестов център за двигатели с вътрешно горене

  • cummins-
  • двг-
  • тестови център

Там ще се тестват агрегати, отговарящи на стандарта Euro 7

Cummins отваря нов тестов център за двигатели с вътрешно горене - 1

Cummins откри нов тестов център за двигатели в Дарлингтън, Обединеното кралство, който ще се фокусира върху екологични технологии, за да гарантира ултраниски и нулеви емисии на двигателите с вътрешно горене. Тук ще се тестват не само дизелови и бензинови двигатели, но и водородни, както и акумулаторно-електрически.

Центърът ще играе важна роля в подкрепа на разработването на широка гама от продукти за Cummins и неговото подразделение Accelera, включително двигатели с вътрешно горене за стандартите Euro 7 и Stage 6, горивни клетки и батерии, както и ключови компоненти като оси и електрически оси.

След инвестиция от над £13 милиона, двуетажната сграда с площ от 738 кв. метра значително увеличава капацитета за изпитване на Cummins с помощта на модерно оборудване.

Това включва напълно роботизирано шофиране с ръчна или автоматична скоростна кутия, симулация на наклон на пътя и натоварване, симулация на приплъзване на колелата и симулация на цикъла на двигателя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жожоба

    7 1 Отговор
    Щеше да се хубаво да ни информирате, че у нашата картофена нива, тези двигатели се намират в бусовете ГАЗ.

    Коментиран от #2

  • 2 Стукачов

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жожоба":

    Е, в новото производство вече ги няма. За компенсация в гр. Горки могат да си направят тестов център за двигатели Евро 0.

    Коментиран от #3

  • 3 Що ма

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стукачов":

    ВАГ пипаха софтуера та Американците им набиха тиквите .
    Из пустинята гният 60-70 к ,,пасати,,