Last news in Fakti

28 Август, 2014 11:49 3 463 2

В Австралия работят по нова версия за изчезналия боинг

  • боинг-
  • малайзия еърлайнс

Полет MH370 изчезна на път от Куала Лумпур за Пекин на 8 март с 239 пътници на борда

По нова версия за издирването на изчезналия боинг на Malaysia Airlines работят властите в Австралия, пише в „Уолстрийт джърнъл“.

Според новата хипотеза се смята, че самолетът се е насочил много по-рано на юг, отколкото се смяташе досега.

Властите обаче уточняват, че новата версия няма да промени кардинало района, където се издирват в момента изчезналия пътнически самолет.

Новият район на издирване се простира на площ от 1800 км (1100 мили) южно от западното крайбрежие на Австралия.

Полет MH370 изчезна на път от Куала Лумпур за Пекин на 8 март с 239 пътници на борда. В момента разследващите все още не са отхвърлили версията, че самолетът е бил на автопилот, когато се е разбил.

В момента издирването на черните кутии все още не е дало резултати. Много от родните на изчезналите пътници са разочаровани от липсата на прогрес в разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вежливые люди

    2 1 Отговор
    Всему цивилизованному сообщество и так ясно, что это диверсия Стрелкова. Американские спутники зафиксировали пуск из установки "Бук М1" в районе беларусского побележья.
    Слава Гейской Украине! Гомосекам Сала!
  • 2 Христо Ковачев

    0 6 Отговор
    ДОРАГИЕ РУСКИ РЕБЯТА ,В ТЕМ ТЕМЬЙ МОЖНО УВИДЕТ С ПРОСТАМИ ГЛАЗАМИ ЧТО СИТУАЦИА ПРОЗАШЛА ОБ КАТОРАЙ ДРУГОМ ПОЛЬОТ С БОИНГАМИ ОТ МАЛАЗИЙ,НО КАК ВИДНА ОТ ВАШ ПОСТ ЗДЕС ,ПЕДАЛ И НА РУСКОМ ЯЗИКЕ ПАК СИ Е ПЕДАЛ,ПОКА
Новини по държави: