Last news in Fakti

14 Май, 2016 11:55 1 657 2

Северна Корея задържа руска яхта

  • яхта-
  • руска-
  • северна корея

Все още не са ясни причините за задържането

Бреговата охрана на Северна Корея е задържала руска яхта в Японско море, съобщи РИА Новости.

Руските власти по далекоизточния транспорт потвърдиха новината. Според тях яхтата е била в неутрални води в момента на инцидента.

Според Sputnik на яхтата е имало 4-ма атлети, участвали във фрегата в Южна Корея. От Пхенян все още не са изяснили причината за задържането. Яхтата в момента се намира на пристанището в Кимчхак. Руски дипломати се опитват да установят връзка с властите в Пхенян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Ооо, уДжас, все едно Южна Корея да закачи за ушите на простора с щипки Обанана...
  • 2 шлемник байкалскии

    0 1 Отговор
    Е те северна корея на "умряло куче нож вадят" .Като видяха че от към Европа и от към прибалтика Русия няма на къде да мърда и те да не останат по-назад!
Новини по държави: