Last news in Fakti

13 Януари, 2017 02:03 791 2

Опозицията готвила атентат във Венецуела

  • венецуела-
  • арест-
  • опозиция

Арестуваха партиен лидер

Власите във Венецуела са задържали един от лидерите на опозиционната партия „Народна воля“ по подозрения за подготовка на атентат, съобщи РИА Новости.

„Съобщаваме ви за задържането на гражданина Хилбера Каро за подготовка на терористични актове по улиците на Венецуела. От „Народна воля“ са виновни за насилието, което искат да разпалят в тази страна“, заяви вицепрезидентът Тарек Ал Аисами.

Каро е обвинен и в притежание на оръжие и провеждане на незаконни срещи в Колумбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    7 0 Отговор
    Не липсата на пари в населението и стоки от първа необходимост по магазините а от „Народна воля“ са виновни за насилието, което залива страната богата на петрол но управлявана от комунисти !

    Нека да не се чудим ние Българите защо сме след Австрия ,Швейцария ,Белгия ,Холандия че и след Гърция . Все страни от нашата величина но не преживели руския комунизъм!!!
  • 2 Вен

    1 0 Отговор
    В населението има пари с които нищо не могат да си купят