Last news in Fakti

7 Април, 2017 19:03, обновена 7 Април, 2017 21:07 4 043 7

Той ли окървави Стокхолм? (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • стокхолм-
  • швеция-
  • атентат

Шведските медии публикуваха снимки от задържането на вероятния атентатор, който се вряза с камион в магазин в центъра на Стокхолм. Според официалната информация по-рано през деня той откраднал камион от пивоварна, след което започнал да гази хора по централната улица на шведската столица.

Задържаният видимо прилича на арабин, но все още не се съобщава самоличността му.

Междувременно полицията в Стокхолм обяви официално, че все още няма арестувани за атаката в шведската столица. Така органите на реда опровергават информацията, че има задържан. Неофициално обаче се твърди, че все пак има арестуван.

Шведският премиер Стефан Льовен свика спешно заседание на парламента, съобщава ТАСС. На него ще бъдат обсъдени мерки за справяне със ситуацията след терористичния атентат в Стокхолм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    21 0 Отговор
    Даже и речта, която се чува, е на развален шведски. Бял човек не остана там.
  • 2 Ванг

    18 0 Отговор
    "Вижте какво става в Швеция", беше казал неотдавна - ни в клин, ни в ръкав тогава - Тръмп.
    Е, видяхме ... Имала си крушка опашка.
  • 3 зиги

    15 1 Отговор
    За какво го арестуват тоя ??? Директно куршум в главата и филма свършва за него. Сега сигурно ще го питат как се чувства съжалява ли за постъпката си бля бля бля....

    Коментиран от #4

  • 4 кроко

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "зиги":

    Точно, може още да го попитат, ако го пуснат дали е способен да я повтори...
  • 5 аман

    1 0 Отговор
    Как не му хвърлиха един селски бой и така всеки ден докато е жив, да яде през сламка и да фъфли.
  • 6 123

    0 0 Отговор
    Терориста демонстрирал симпатии към екстремистки организации, сред които "Ислямска държава". Питам аз, има ли поне един мюсулманин който не "скрит фен" на ИДИЛ-миндил, просто питам...Възможно разбира се да са фенове на талибани , също главорези от класа.
  • 7 Фалшиви новини

    0 0 Отговор
    Така е ,когато ги пускат в Европа и казват на тези касапи -имате всички права да получавате дарове на демокрацията- пари,храна и жени без да им обяснят че трябва и да работят ...Работа ли, не ги търси,искат да им построят джамия и ходжа всяка сутрин да вика от кулата -Аллахакбарбарабар .Но и този филм ще свърши с кръв и ужас за всички и европейци и "гостите от арабската пустиня" Ще ги върнат у кочината ,всяка жаба у локвата...
Новини по държави: