Last news in Fakti

10 Април, 2017 11:34 2 328 28

САЩ може отново да бомбардират Сирия

  • сащ-
  • борис джонсън-
  • сирия

За това предупреди Борис Джонсън

САЩ може отново да бомбардират Сирия - 1
Снимка: БТА/AP

„САЩ могат да нанесат нов удар срещу Сирия.“ За това предупреди британският външен министър Борис Джонсън, цитиран от „Express”.

Джонсън говори преди срещата на външните министри от Г-7. Очаква се основна тема на техните разговори да е именно ситуацията в Сирия.

САЩ отправиха ракетен удар срещу сирийска военна база през миналата седмица.

„САЩ могат да направят това отново. Не можем да пропуснем този момент. Време е Владимир Путин да се изправи пред истината за тиранина, който подкрепя“, заяви Джонсън.

Русия и Иран заклеймиха американската атака срещу Сирия. От там вече обявиха, че са готови да отвърнат на последвали удари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да го кажем направо

    31 9 Отговор
    Тоя малоумник за пореден път доказа че интригите на англо-саксите винаги са носили смърт по света-факт.
  • 2 no name no face no number

    25 5 Отговор
    А дано тогава ще видим дали нъобще ше има продължение на темата. Или всички ще сме получили демократичен а истински равен старт, ноооо за онзи свят. Благодарение на хора като този Джонсън и други пишман умници. Радвам се, че се махнахте от ЕС бяхте срам за поне за мен.
  • 3 Kcaniba

    13 18 Отговор
    Мачкай Америкаааа бой по чалмите!
  • 4 РЕАЛНО

    19 8 Отговор
    Ето ви видео за това че хим.атаки са театър....Ако не знаете английски,просто гледайте как "мъртвият" сирииец оживява.....https://youtu.be/p54hHhlLjRk
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЪРП

    23 8 Отговор
    ТОЛКОВА СА ВТРЕЩЯВАЩО ТЪПИ И САМОНАДЕЯНИ ,ЧЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ГРИЗНАТ ДЪРВОТО.........ПРОБЛЕМА, Е ЧЕ И НИЕ ЗАРАДИ ШЕПАТА САЩИСАНИ МАЛОУМНИЦИ..........
  • 7 Гост

    22 9 Отговор
    Няма да им стиска на САЩ защото знаят какво го чака.Ще има безследно изчезнали кораби и самолети.
  • 8 kcaniba

    17 6 Отговор
    Ей псевдо!!
    Ква Америка???
    Тя нали ги рани и ги пои чалмите
  • 9 Morgoth

    21 2 Отговор
    Англичаните не им ли е време да си направят нови избори и да изметат тези идиоти дето им докараха брекзита?
  • 10 РЕАЛНО

    16 5 Отговор
    Ето ви видео със използване на маникени за пропагандните клипове....https://youtu.be/VmK5s-R6YPU

    Коментиран от #11

  • 11 кроко

    3 11 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛНО":

    А бре, реалния, какво тук ми постиш някакви леви клипчета с по 18 хиляди гледания за половин година ? На ти нещо по интересно, актуално и реално, с 18 милиона гледания за месец...
    https://www.youtube.com/watch?v=qrwlk7_GF9g

    Коментиран от #12, #13

  • 12 РЕАЛНО

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    Не ме интересува кой какво има--тук става въпрос за бъдещето на човечеството бе троле...какво ми дреме че някой си политик в чужда държава бил богат???...Ти май си уникално тъпоглав,щом не правиш разлика между проблемите....

    Коментиран от #14

  • 13 Дидо

    9 5 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    Чисто сороски подход-ненавижданият от цял народ Невални направил филм-и какво??? Че то всички политици в целият свят са богаташи бе соросоиде--дали фамилия Буш са бедни или фамилия Клинтън-дееее и наивниците сте бе.

    Коментиран от #15

  • 14 кроко

    5 10 Отговор

    До коментар #12 от "РЕАЛНО":

    А мен пък не ме интересуват рашатюдейски лъжи, дет ги постиш тук една сед друга ! А за проблемите не се коси, проблеми няма, ударите ще продъджават докато главорезите на Асад не бъдат уничтожени.
  • 15 кроко

    4 6 Отговор

    До коментар #13 от "Дидо":

    Ти виж прочети малко коментарите, какво мислят обикновенните руснаци по този повод, хората не ги вълнува, колко там бил богат Буш или Клинтън ! Те искат да знаят, начина по който техните управляващи са "спечелели" тези баснословни богатства !

    Коментиран от #16

  • 16 кроко

    11 3 Отговор

    До коментар #15 от "кроко":

    ссс-ъселчо, в коментарите няма обикновенни руснаци, има плате заблудени като теб и безплатно заблудени, които не знаят що е то олигарх и как са натрупали състоянието си след разпада на СССР. Освен това, никой не отрича че в Русия има корупция, недоволни от властта има на всякъде по света и т.н., но все пак темата е случващото се в Сирия. Виж какво пише в днешните НПО инструкции и давай с копи-пейста!

    Коментиран от #17

  • 17 кроко

    3 9 Отговор

    До коментар #16 от "кроко":

    Да бе сссъсльо, все едни такива се събрали, кът теб, платени и заблудени ! 80 хиляди коментара, даже Сорос ще фалира ако им плати на всички !

    Коментиран от #18

  • 18 кроко

    7 2 Отговор

    До коментар #17 от "кроко":

    Аз и преди съм ти казвал, щом си толкова загрижен за Русия, стягай куфарите и отивай да им обясняваш на останалата част непросветени колко добри са олигарските, че те явно не го знаят. Путин ги държи в неведение!

    Коментиран от #19, #20

  • 19 кроко

    2 7 Отговор

    До коментар #18 от "кроко":

    Не съм загрижен за Русия, казах ти вече и ща го повторя, загрижен съм да не дойдат такива руски крадльовци като тоя и съвсем да ни ограбят и без това бедната държавица и ти го показвам специално на теб, за да видиш на какви хора лижеш тук по цял ден дупетата.

    Коментиран от #21

  • 20 ссс

    6 10 Отговор

    До коментар #18 от "кроко":

    А ве и ти путиноидче, си много загрижен за диктатора Асад, сакън, да не го свалят американците, но не си събираш куфарите и да отидеш в Сирия да му помогнеш в борбата против империализма-капитализма !
  • 21 кроко

    7 5 Отговор

    До коментар #19 от "кроко":

    ссс-селчо, кой визираш че ще дойде да ни краде? Ако е Навални или Ходорковски, няма страшно, нашите олигарси няма да му дадат парче от постната пица. Ако не си забелязал, те вече се крадат един други. Ако мислиш че като цяло Путин ще точи България, пак се лъжеш, не съм чул да точат петрол от Иран или Сирия. А спекулациите че искали да ни заробят с договори за АЕЦ-а и Южен Поток са плод на нашите тролчета, които не вдяват че вътрешни хора искат да крадат - в случая с газа, дебелян си е точил зъбките да строй на тройни цени газопровода у нас, щото било много хълмисто. Всичко друго е въпрос на договорки, които ако има честни управляващи, няма да краднат повече от 3-4%, а това е
    нормална комисионна и на всякъде се краде по толкова.

    Между другото, никой трол не може да докаже на какви цени Газпром е продавал газа у нас и на какви в другите страни. Това са тайни на Газпром и трябва да работиш там за да имаш достъп до тази информация, така че твърденията как ни продавали 3 пъти по-скъп газ, са пълни лъжи.

    И не просто съм загрижен за Асад, а за бъдещето в региона, щото ако американците победят там, ще стане като в Ирак - след години теи озверели мюсюлмани пак ще скочат, най-малко защото ще е тоталната мизерия, и може и Европа да запалят както се напълнихме с джихадисти.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Огнян

    3 4 Отговор
    Удри бай Тръмпе тая мачка не наша !!!
  • 24 КЛЕИМО

    6 0 Отговор
    Русоляв пудел с мека китка да ми говори за войниклък не върви.Върви подменяй памперсите на леидитата и им бърши тупаните и не говори за военни маневри.
  • 25 Лупи

    6 2 Отговор
    Напъните на пишман демократите да напишат смислен коментар са прекалено жалки и доказват за пореден път, че единствения начин за управление в България е монархия с еднолично управление или в много краен случай президентска република с голям мандат. Демокрация тук НЕ може и НЕ трябва да вирее поради факта, че дебилщината преобладава по нашите ширини в огромни количества.
    Това да се радваш как еднолично държава "налага" демокрация из целия Свят със силата на оръжието и с цената на много жертви говори за явян дебилизъм и изкривена психика и то най-вероятно изкривена от облъчванията на същата тая държава по телевизия, кино, радио и интернет. Разделението е до толкова голямо между здравия разум и дебилизма, че единствено и само катаклизъм може да изравни нещата. За съжаление ние отново се очертава да сме от грешната страна на х.я!
  • 26 Borislav Popov

    6 1 Отговор
    Жертвите в Сирия възкръсват.
    https://www.youtube.com/watch?v=FsRuI-O8qKc
  • 27 Дипломат

    0 3 Отговор
    Ако и този път Путин ги изпусне,няма кой да му повярва повече!
  • 28 Патока взъ да се озорва топлите Л

    4 1 Отговор
    Днес говорителя на Конака от Вашингтон заяви че САЩ може да повтори удара, АКО Башар отново използва ХИМ. Оръжие! А САЩ знаят че Башар няма такова! Кой туй ся? А? Праим съ на разсеяни! Май си търсят причини да съ напраят че някой ги вика?