13 Април, 2017 08:24 6 098 1

Нарковойна по мексикански! Три тела бяха изхвърлени от самолет

  • ел чапо-
  • самолет-
  • мексико-
  • тела-
  • изхвърлени-
  • нарковойна-
  • синалоа

Едно от телата е изхвърлено върху болница

Нарковойна по мексикански! Три тела бяха изхвърлени от самолет - 1
Снимка: БТА/ AP

Нарковойната в Мексико се води без никакви скрупули. Три тела бяха изхвърлени от самолет, предадоха местните медии.

Самолетът принадлежи на картела „Синалоа“, който беше ръководен от арестувания Хоакин Гусман, известен като „Ел Чапо“. Едно от телата е паднало на покрива на болница. По него има следи от травми, а главата е била покрита с чувал.

Свидетели споделят, че малкият самолет е летял ниско, когато едното от телата е било изхвърлено над болница. Другите две са намерени в западния мексикански щат Синалоа.

Властите водят разследване. Все още не са идентифицирани жертвите на нарковойната. Синалоа е един от регионите в страната с най-големи нива на насилие. Там е родното място на едноименния картел, чийто лидер беше екстрадиран в САЩ.

В момента два картела се борят за влияние в наркоразпространението - „Синалоа“ и „Нова генерация Халиско“. Те се борят за контрол и подобни сцени не са рядкост в региона.

Силите за сигурност потвърдиха, че три тела са били хвърлени от самолет, докато други четири са намерени от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    12 0 Отговор
    Наркокартелите, тези "държави" в държавата никога няма да ги унищожат по простата причина, че търгуват с ЦРУ и имат чадър от най-високо ниво.
Новини по държави: