Last news in Fakti

29 Април, 2017 07:45 1 403 2

Безопасността на ЕС зависи от Турция

  • ес-
  • турция-
  • унгария

Унгария смятат Анкара за ключов партньор

Безопасността на ЕС зависи от Турция - 1
Снимка: БТА/AP

Унгария определи Турция като много важен партньор на ЕС, съобщи РИА Новости.

Според унгарският външен министър Петер Сиярто безопасността на ЕС започва със стабилността в Турция.

„Ние считаме Турция за много важен партньор на ЕС. Не забравяйте, че със сключването на сделката за имигрантите с Анкара, ние едва ли не поверихме безопасността си в ръцете на турските власти. Ако тези договорености не работят, милиони имигранти ще залеят ЕС по западния Балкански път“, заяви Сиярто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евро гейзери

    2 5 Отговор
    Грешни са ви партньорите инвестирайте 500 милиона на българската граница и нито един резак няма да мине.И по евтино и парите си остават в ЕС.Проблемът ви са италианските гейове които събират боклук от либийските брегове.
  • 2 Експерт

    5 1 Отговор
    Унгарецът е прав. Ако турция олаби малко , положението ще стане жестоко. А България ще бъде прегазена . Никакви телчета няма да ги спрат. Не само сирийски бежанци, авганци,иракчани и африканци и др. Просто бедна ни е фантазията за последсвията.
Новини по държави: