Last news in Fakti

2 Май, 2017 17:06 1 690 4

Ердоган: Турция не е роб пред портата

  • реджеп ердоган-
  • турция-
  • ес

Той е готов да прекрати преговорите за членство в ЕС

Ердоган: Турция не е роб пред портата - 1
Снимка: БТА/AP

Турция ще се откаже от членство в ЕС, ако от там не отворят възможно най-бързо следващите глави по преговорите. Това беше заявено от турския президент Реджеп Ердоган, цитиран от РИА Новости.

„Ако от там не желаят да направят това, тогава сбогом. Турция не е роб, който чака на вратата. Ако има отворени глави, ние ще можем да седнем и да поговорим. В противен случай за какво да говорим?“, заяви Ердоган.

Ердоган вече заяви, че Турция ще преразгледа позицията си по своето членство в ЕС, ако продължи да има липса на положително развитие по въпроса.

Няколко европейски страни вече се обявиха срещу членството на Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    8 6 Отговор
    Напротив, мустак, напротив, ратай пред портата на белите и богати страни сте.
  • 2 роботодател

    1 2 Отговор
    През 21 век няма роби, а общи работници но това не се отнася за турсия.
  • 3 ХАСАН

    2 1 Отговор
    Човека си е прав.В Европа гей браковете са разрешени ..нормално си е синчето да си докара приятеля си и заедно да пъшкат в съседната стая ..представете си таково нещо в Турция!!
  • 4 mitko kulturista

    2 0 Отговор
    До Хасан:
    То там си го има отдавна,просто го правят тайно,скришом от съпругите,децата и родителите си.
    А Ердоган не си дава сметка,че ако не са Европейските инвестиции в Турция,под формата на заводи на големи мултинационални компании индустрията на държавата му щеше да си остане с производството на долнопробни авто части, текстилни изделия и пунтажни маратонки.
Новини по държави: