10 Май, 2017 16:21 1 443 1

Джафери лъже за миналото си в АОК

  • талат джафери-
  • македония-
  • скопие-
  • аок-
  • армия за освобождение на косово

Новият председател на македонския парламент е премълчал участието си в Армията за освобождение на Косово

Новоизбраният председател на македонския парламент Талат Джафери е премълчал компрометиращи данни в биографията си.

В CV-тo, публикувано на официалния сайт на Събранието, Джафери не споменава участието си в Армията за освобождение на Косово (АОК). Липсата се набива още повече на очи, защото политикът се хвалеше с миналото си по време на предизборната кампания, предаде Б-92.

Според портала Вести в официалната биография на Джафери пише, че е бил офицер от Югославската народна армия (ЮНА).

"Талат Джафери и неговите колеги от партията Демократичен съюз за интеграция трябва да обяснят на албанската общественост защо в предизборната кампания толкова се хвалеха с участието си в АОК, а сега, когато станаха част от властта, забравят за това. Те дължат обяснение особено на семействата на падналите бойци и инвалиди", посочват медиите.

В текста се призовава, ако Джафери уважава своите избиратели, да им обясни защо не се срамува от миналото си в ЮНА, а крие членството си в АОК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОРМ

    9 0 Отговор
    защото е шиптър мазен
Новини по държави: