Last news in Fakti

23 Май, 2017 08:26 1 031 0

Викове и паника в Манчестър (ВИДЕО)

  • манчестър-
  • великобритания-
  • концерт-
  • атентат-
  • викове-
  • паника-
  • ариана гранде

Терористичен атентат след концерт на Ариана Гранде

Викове и паника в Манчестър (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Паника настана в зала „Манчестър Арена“ след експлозията малко след полунощ българско време. Най-малко 22 души бяха убити при нападението, което бе описано като терористичен акт от британската полиция.

След края на концерта на американската певица Ариана Гранде във фоайето атентатор самоубиец се взриви, ранявайки и други петдесет души.

В социалните мрежи бяха разпространени кадри от настаналата паника в залата късно снощи. Огромна част от присъстващите на концерта бяха тийнейджъри.

Британските сили за сигурност обявиха, че разглеждат случилото се в Манчестър като терористично нападение. Първоначалната информация сочи, че атентатор самоубиец се е взривил във фоайето на огромната „Манчестър Арена“ при напускането на музикалните фенове.

Британският премиер Тереза Мей заяви, че случилото се в Манчестър е ужасен терористичен акт. Тя добави, че нейните мисли са с жертвите и техните близки в този момент.

Около 20 000 души са присъствали на концерта на американската изпълнителка Ариана Гранде. Огромна част от тях са тийнейджъри. Самата певица е изпаднала в истерия заради терористичното нападение. По всяка вероятност тя ще отмени европейското си турне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: