Last news in Fakti

23 Май, 2017 18:35 1 064 2

Айфеловата кула помръква за Манчестър

  • айфеловата кула-
  • манчестър-
  • париж

Светлините й ще бъдат изключени в полунощ

Айфеловата кула помръква за Манчестър - 1
Снимка: БТА/AP

Светлините на Айфеловата Кула ще бъдат изключени в полунощ в знак на съпричастност с жертвите от атентата в Манчестър, съобщи France 24.

22 души загинаха, а 59 бяха ранени, след като атентатор се взриви по време на концерт на Ариана Гранде в британския град.

Властите в Париж изключиха светлините на Айфеловата кула и след атентати в Лондон, Стокхолм и Санкт Петербург.

"Целейки се в Манчестър, терористите също искат да атакуват нашите споделени ценности, нашата неукротима привързаност към демокрацията, свободата, хуманизма и общността", заяви в свое становище кметът на Париж Ан Идалго.

Той обяви, че няма да има отмяна на събития в Париж през следващите дни. Всички предвидени концерти и спортни прояви ще се състоят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илиеску

    0 0 Отговор
    Боже пази Европа, дано поумнее скоро..
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Точно ХУМАНИЗМА, ще ни затрие прословутата демокрация ! С демокрация не може да се бори ЗЛОТО ! Докато не се върне смъртното наказание, няма да се постигне МИР.
Новини по държави: