Last news in Fakti

24 Май, 2017 09:52 1 218 1

Арестуваха предполагаем терорист на летище в Лондон

  • тероризъм-
  • станстед-
  • лондон-
  • задържан-
  • летище

37-годишният мъж е трябвало да отпътува за Турция, а крайната му дестинация е щяла да бъде Сирия

Арестуваха предполагаем терорист на летище в Лондон - 1
Снимка: Shutterstock

Британските власти задържаха 37-годишен мъж на лондонското летище "Станстед", за когото се предполага, че е планирал терористично нападение.

Според "Би Би Си" заподозреният е трябвало да отпътува за Сирия. Той е планирал да се качи на полет за Турция във вторник. Междувременно са извършени обиски на два адреса в северната част на Лондон.

Арестът му е продиктуван от рамките на засилените мерки за сигурност, въведени от британското правителство, но от "Скотланд Ярд" уточняват, че задържането няма връзка с атентата в Манчестър, при който загинаха 22-ма души, а други 59 бяха ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Voz

    0 0 Отговор
    Terorizma vsqkade
Новини по държави: