Last news in Fakti

5 Юни, 2017 10:19 1 654 2

Звезди пяха срещу терора в Манчестър (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • манчестър-
  • концерт-
  • ариана гранде

Ариана Гранде се завърна за благотворително шоу за жертвите от самоубийствения атентат на предишния й концерт

Звезди пяха срещу терора в Манчестър (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

"Искам послание към всички: не се страхувайте!" - казва деветгодишната Скарлет, която преди две седмици е преживяла ужаса след концерта на Ариана Гранде в зала "Манчестър арена". Снощи тя отново аплодира своята любимка на гигантско благотворително шоу в британския град, посветено на жертвите от атентата на 22 май, предаде Би Би Си.

Атентатор самоубиец се взриви в "Манчестър арена" след концерта на Ариана Гранде. В терористичното нападение бяха убити 22 души, от които седем малолетни, и над 100 души бяха ранени.

Звезди пяха срещу терора в Манчестър (ВИДЕО+СНИМКИ)

Звезди пяха срещу терора в Манчестър (ВИДЕО+СНИМКИ)

В снощното шоу на стадион "Олд Трафорд", озаглавено "Цялата ни любов е за Манчестър", освен Ариана Гранде участваха Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Колдплей, Роби Уилямс, Фаръл Уилямс, Майли Сайръс, Тейк Дет, Ъшър и други звезди.

Звезди пяха срещу терора в Манчестър (ВИДЕО+СНИМКИ)

Звезди пяха срещу терора в Манчестър (ВИДЕО+СНИМКИ)

Звезди пяха срещу терора в Манчестър (ВИДЕО+СНИМКИ)

Билетите, пуснати в продажба в четвъртък, се разпродадоха за минути. Концертът се състоя при засилени мерки за сигурност и въпреки съботния атентат в Лондон, в който загинаха 7 души и близо 50 бяха ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    3 1 Отговор
    Kakto e tragnalo, dosta koncerti shte ima
  • 2 Azazel

    2 3 Отговор
    Добър отговор! Ако онези първобитни психопати, си мислят, че с терора си ще променят европейския ни начин на живот, този отговор им показва, че европейците, след всеки атентат, ще се връщаме по-силни! Вместо да се затворим по къщите си и да не смеем да излезем, както терористите се надяват, в пъти повече изпълнители и феновете излязоха да покажат, че терорът не може да ги спре. И, ако ИДИЛ използват ислямистка пропаганда, за да печелят последователи, може би точно такива послания са най-доброто противодействие (в допълнение към Гуантанамо и бомбандировките по позициите на ИДИЛ ;) ).
Новини по държави: