7 Юни, 2017 09:30 1 210 2

Тереза Мей е готова да пожертва човешки права

  • тереза мей-
  • права-
  • великобритания

Тя иска сигурност за гражданите си

Тереза Мей е готова да пожертва човешки права - 1
Снимка: БТА/AP

Британският премиер Тереза Мей е готова да промени законите за човешките права, за да осигури сигурност на британците, съобщи CNN.

Тя говори след терористична атака в Лондон от края на миналата седмица. Тогава загинаха седем души.

Мей заяви, че ще работи за по-дълги присъди за хората, обвинени в тероризъм. В същото време тя е готова да екстрадира чужденци, за които се смята, че са свързани с терористични организации.

„Ако нашето законодателства за защита на човешките права ни пречат да осигурим сигурност на гражданите си, то тогава ще ги променим“, заяви Мей.

Утре британците ще гласуват на парламентарни избори. Предизборната кампания беше прекратена след атентата в Манчестър, в който загинаха 22-ма души. През последните дни рейтинга на Мей пада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Контра

    3 1 Отговор
    ТВА ГО ИСКАТ И ОТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ПЛЮС ЧИПИРАНЕ.
  • 2 Да ама не

    2 0 Отговор
    Ама ислямът има собствено разбиране за права: "Борете се за делото на Аллах - против всеки, който се изправя срещу вас, но и не преминавайте мярата, защото Аллах не обича безмерните. И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те са ви прогонили; защото гонението е по-лошо от умъртвяването... Ако те отстъпят, Аллах ще им прости, защото е милостив."
Новини по държави: