Last news in Fakti

10 Юни, 2017 12:47 12 061 113

Русия се сдобива със свръхмодерно оръжие

  • ракета-
  • бойна глава-
  • оръжие-
  • русия

Руски концерн създава ракета с радиоелектронна система, имитираща масиран ракетен удар 

Русия се сдобива със свръхмодерно оръжие - 1

Руският концерн "Радиоелектронни технологии" - КРЕТ (част от Ростех) създава радиоелектронна система, която може да се монтира вместо бойна глава на ракета и е способна да имитира групово ракетно нападение.

Това заяви пред ТАСС съветникът на първия заместник генерален директор на КРЕТ Владимир Михеев.

Съществуват така наречени лъжливи аеродинамични цели. На тях се монтира специална система за радиоелектронна борба. Тя може да изобразява в полет група самолети или крилати ракети и да имитира лъжливо въздушно нападение. Разработката е в довършителен етап, изтъкна Михеев.

По думите му за тези цели могат да се използват няколко типа ракети, включително крилати ракети и ракети "въздух-въздух".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 2

    88 57 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Разработката е в довършителен етап, изтъкна Михеев...“ Хихихи- не е завършена значи, не са минали тестовете на завършения продукт/ системи/ апаратура:) И как така тогава “Русия се сдобива със свръхмодерно оръжие“, след като то още не е създадено в завършен вид, а? :):):):)

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 2 гость из прошлого

    28 51 Отговор
    Ти да не си му адвокат на Михеев, м?
  • 3 зайо байо

    80 50 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Те ушанките са винаги така .Все нещо измислят което супер,но после идва проблема - денги нет. Та така и с това ново оръжие.

    Коментиран от #21

  • 4 Трол

    45 64 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Няма оръжие в завършен вид. Но ти няма как да го знаеш-жена си. В процеса на създаване всяко оръжие се модифицира,променя,усъвършенства дори и по време на неговата употреба. Пример-Ф16, от блок 32 до блок 50+. Променят се двигатели, радари,въоръжение и т.н. По лесен пример за теб-англосаксонската правна система е отворен тип, надгражда се на базата на съдебния прецедент. Не само ти си завършила право, но само ти доказваш, че могат да го завършат и практикуват ограничени хора!

    Коментиран от #15, #16, #30

  • 5 Ярослав Станчев

    38 65 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Аха,точно така.Те руските ракети всичките са незавършени.Затова оня ден бай ти американец изведе спътник в орбита от "Байконур" с половин руска ракета и то не летяща.

    Коментиран от #7

  • 6 Ловеца на поршета

    67 48 Отговор
    От статията разбрахме че руснаците нямат пари за истински ракети и затова са създали нещо дето ги имитира , като се надяват останалия свят да не им се върже и да не им отговори с истински. Хвала на таз пияна руска мисъл!

    Коментиран от #8, #65

  • 7 Ловеца на поршета

    53 19 Отговор

    До коментар #5 от "Ярослав Станчев":

    Чичо, кажи им на тез плебеи дето не ти вярват и как следващия спътник руснаците ще го изведът в около лунна орбита с една Газка 53 с брезентово чергило. 😃

    Коментиран от #11

  • 8 Ярослав Станчев

    30 59 Отговор

    До коментар #6 от "Ловеца на поршета":

    Значи си разбрал точно толкова,колкото и от статията за Порше 911 Турбо С,ще рече-нищо не си разбрал.Ма то в тая спукана гума от бенве,дето я носиш вместо глава-толкова.Пак добре,че си успял да прочетеш всичките 15 реда.Забави се с коментара,значи ти е отнело около час докато сричаш думичките "радиоелектронни технологии".

    Коментиран от #13

  • 9 мсимов

    28 27 Отговор
    руското въоръжение разчита на вносна електроника. тя идва от две израелски компании с разрешение на сащ. руската пво м400 е прототип от 1978 година усъвършенстван с израелска електроника.който им я е продал,може да я заглушава когато поиска.за това израелските ввс сиправят каквото поискат в небето на сирия

    Коментиран от #10

  • 10 Гос 2

    11 20 Отговор

    До коментар #9 от "мсимов":

    Ти па на кога си адвокат, от къде знаеш?
  • 11 Ярослав Станчев

    36 43 Отговор

    До коментар #7 от "Ловеца на поршета":

    Руснаците могат да изведат в орбита каквото си поискат.Дори трактор с вертикално излитане могат да пратят в космоса.Въпросът,който трябва да те вълнува повече е,ти какво можеш да изведеш от пространството което се намира между ушите ти,освен шумът на сгъстен въздух,който изпускаш от време на време???

    Коментиран от #12, #74

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ловеца на поршета

    37 26 Отговор

    До коментар #8 от "Ярослав Станчев":

    Не им се вързвай чичо и не им се ядосвай! Те нека да си говорят. Те си нямат и на идея че ти си докторант на Университета по всичкология в Чапръчане и знаеш повече от проф. Вучков и че си гледал в хоремага състезанието на Нюрбургринг. 😃

    Коментиран от #14

  • 14 чичу ти

    8 9 Отговор

    До коментар #13 от "Ловеца на поршета":

    Е па оно момчето не е от страната
  • 15 гост 2

    29 29 Отговор

    До коментар #4 от "Трол":

    “...Публикувано във факти.бг: Няма оръжие в завършен вид...“ Хайде , бе- и за да се получи патент, коя “версия“ на “модификацията“ се вписва като търговски модел, а?:) КАК СЕ РЕГИСТРИРА ПАТЕНТ, ЗА ДА ПОЛУЧИШ АВТОРСКИТЕ ПРАВА/ПАТЕНТ/ ВЪРХУ ОРЪЖИЕТО, АКО НЕ СИ СЪЗДАЛ ТЪРГОВСКИ МОДЕЛ НА ИЗДЕЛИЕТО И НЕ ГО ПРЕДСТАВИШ В ПАТЕНТНОТО ВЕДОМСТВО, а?:) Както написах и преди- простите хорица сте си прости хорица- НЕ ЗНАЕТЕ как се патентова едно изделие и за това пишете врели- некипели:):):)

    Коментиран от #18

  • 16 гост 2

    26 24 Отговор

    До коментар #4 от "Трол":

    Под “ТЪРГОВСКИ МОДЕЛ “ в коментар № 15 - имам предвид ПОЛЕЗЕН МОДЕЛ -
  • 17 Ккалаш

    26 24 Отговор
    Ох мамооо, сензационно
    !!!!
    Пълен потрес!!!
    Уникално!!!!
    Пентагона в шок и ужас!!!
    НАТО напълни гащите!!!

    РУСКИ ГОВОРИТЕЛ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ИМА СУПЕР_ДУПЕР МОДЕРНО РУСКО ОРЪЖИЕ. АМА ДРУГ ПЪТ

    Пускат такива партенки, да не гранясват мозъците на мурзилките по нета
  • 18 Адвокат

    13 26 Отговор

    До коментар #15 от "гост 2":

    Е па ти що си патентовала или не си от "страната" и баща ти има 16 медала за храброст.

    Коментиран от #22, #25

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост 2

    29 23 Отговор

    До коментар #18 от "Адвокат":

    Руски, патентоването е ПРАВНА процедура, а с незнанието на този факт -т.е. че патентоването на един продукт е ПРАВНА ПРОЦЕДУРА, ти доказваш, че не си български юрист и не си български адвокат- иначе щеше да си отвориш аписа и да ЗНАЕШ, ЧЕ ПАТЕНТОВАНЕТО И РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПОЛЕЗЕН МОДЕЛ СА ПРАВНИ ПРОЦЕДУРИ:) БИЛ СИ АДВОКАТ, А РУСКИ ТРОЛ- ВАТНИК, а не знаеш това?! ;)
  • 23 гост 2

    28 21 Отговор
    Много лесно хващам всички тролове, представящи се за български юристи:) АБЕ, ХАЙВАНИ- 99.9999% ОТ ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ, КОИТО ПРАВИТЕ В ЖИВОТА СИ, СА ПРАВНИ ПРОЦЕДУРИ И ЗА ТОВА СИ ИМА ЗАКОН ЗА ПОЧТИ ВСЯКО НЕЩО, КАКТО И ПРАВНА ПРОЦЕДУРА ЗА ПРИЛАГАНЕТО НА ТОЗИ ДОКУМЕНТ И СЪБИРАНЕТО НА НАБОР ДОКУМЕНТИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ОНОВА, КОЕТО ЦЕЛИТЕ КАТО КРАЕН РЕЗУЛТАТ:):):)

    Коментиран от #28

  • 24 Гост

    35 38 Отговор
    Интересни са коментарите срещу руската воена техника.
    Коментиращите които не са виждали истински куршум,да не говорим за по сериозно оръжие-не се надлайвайте като улични помияри,не показвайте колко сте невежи с такова старание.Толкова сте далеч от истината за възможностите на страна като Руската Федерация,че можете само да лаете срещу нея,защото никога не сте стъпвали в тази необятна страна,никога няма и да стъпите.Не говорете срещу народ дал 30милиона жертви заради такива като вас,за да можете да лаете свободно и да обиждате.Колкото и неприятно да ви звучи в тази велика страна живеят истински достойни и заслужили хора каквито вие никога няма да станете.
  • 25 гост 2

    37 21 Отговор

    До коментар #18 от "Адвокат":

    ЗА КАКЪВ АДВОКАТ СЕ ПРЕДСТАВЯШ, РУСКИ ТРОЛЕ, А НЕ ЗНАЕШ ЗА ТЕЗИ ЗАКОНИ? 1. ЗАКОН ЗА ПРОМИШЛЕНИЯ ДИЗАЙН изм. ДВ. бр.58 от 26 Юли 2016г. http://www.lex.bg/laws/ldoc/2134680577 2. ЗАКОН ЗА МАРКИТЕ И ГЕОГРАФСКИТЕ ОЗНАЧЕНИЯ изм. ДВ. бр.58 от 26 Юли 2016г.http://lex.bg/laws/ldoc/2134680576 3. ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА доп. ДВ. бр.14 от 20 Февруари 2015г. http://lex.bg/laws/ldoc/2133094401 4. ЗАКОН ЗА ПАТЕНТИТЕ И РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПОЛЕЗНИТЕ МОДЕЛИ изм. ДВ. бр.38 от 18 Май 2012г. http://www.lex.bg/laws/ldoc/2133079553 :) ТИ НЕ СИ АДВОКАТ, А РУСКИ ЛЪЖЕЦ, ПРЕДСТАВЯЩ СЕ ЗА БЪЛГАРСКИ АДВОКАТ, С ЦЕЛ ДА ОСМИВАШ И ДА ВСЯВАШ НЕДОВЕРИЕ КЪМ ИСТИНСКИТЕ ЮРИДИЧЕСКИ ПРАВНИ СТАНОВИЩА ЗА НЕЗАКОННАТА АНЕКСИЯ НА КРИМ ОТ РУСИЯ, КОИТО АЗ - ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРСКИ АДВОКАТ- ПИША В ТОЗИ ФОРУМ! РУСКА МУРЗИЛКА! А пробвай пак да ме остракизираш- ще те навра на кучето там, където слънце не огрява:):)
  • 26 Kcaniba

    16 31 Отговор
    Тролнята пак избухна!!!
    Памперсиии!!!

    Коментиран от #27, #45

  • 27 гост 2

    28 20 Отговор

    До коментар #26 от "Kcaniba":

    Памперски за теб, руски трол № 2:) Всичките ви номера хващам и това ви вбесява, защото не можете свободно да си пропагандирате руските българофобски опорни точки в този форум:) Защитата на един патент чрез патентоването на едно изделие или чрез търговската му марка или чрез регистрация на полезен модел в Патентното ведомство го има и в руското федерално, и в българското право:) А е правна процедура, защото има законИ, които предписват каква е точната процедура за извършването му:) ВСЕКИ адвокат в България е учил “Авторско и сродните му права“ в юф и има семестриална оценка по този изпит:) Така, че- понеже нямаш какво да ми противопоставиш, защото разобличих руският ви трол № 1 с ник “Адвокат“, измисли да пишеш глупости и обиди за пореден път:)От ден на ден ставате все по-смешни, защото лъсна фундаменталното ви невежество по въпроси, за които се изкавате едва ли не от позицията на академици и всеки вижда несъответствието между лъжите ви и незнанието на елементарни неща от материята, за която претендирате, че владеете до съвършенство :):):)

    Коментиран от #85, #86

  • 28 Трол

    19 26 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    какво ловиш, има да те бия с дипломата по главата,докато забравиш за климакса си! Май забрави, като обясняваше кой курс и в кой семестър се изучавали международно морско право! Обясних ти,че предметите са два-международно публично и частно. Казах ти и кой семестър се учат, кога съм ги взел и при кой преподавател! Хайде не се изхвърляй!
  • 29 гост 2

    27 19 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: ... какво ловиш...“ Ловя всякакви руски тролове и руски мурзилки- ватници:) “...Публикувано във факти.бг: Обясних ти,че предметите са два-международно публично и частно...“ Бегай бе- йкога съм писала напр, за международното частно право и за неговият подраздел напр. международно семейно частно право или международно частно търговско право?:) ВСИЧКИТЕ МИ КОМЕНТАРИ ЗА КРИМ СА ПОДЧИНЕНИ НА МЕЖДУНАРОДНОПРАВНАТА ТЕОРИЯ, ИЗУЧАВАНА В ДИСЦИПЛИНАТА “МЕЖДУНАРОДНО ПУБЛИЧНО ПРАВО“- сега схвана ли?:) Не стига , че сте невежи и необразовани, ами се и правите на юристи! ХАХАХАХА:)

    Коментиран от #31, #33, #34

  • 30 Гост3

    18 24 Отговор

    До коментар #4 от "Трол":

    Браво много добре казано, но тя не е виновна виновни са онези от Карлуково, че пак са я изтървали.
  • 31 Трол

    18 25 Отговор

    До коментар #29 от "гост 2":

    В една тема за един руски самолет, който летял над морето. Спора беше кое е нарушил и кои закони се съблюдават-морските международни или за въздухоплаването. Припомних ти Чикагската конвенция. Май още пишеше с ника-юрист. Дотук с теб изтрещялата!

    Коментиран от #37

  • 32 жЖЖ

    17 21 Отговор
    Става дума за система за радиоелектронна борба. Т.е. за защита на ракетата, да не може да бъде свалена. Смущения за радарите, но на много по високо ниво, фактически чете и записва как е облъчена от радара и дублира сигнала който се връща многократно така ще се явяват много цели.
  • 33 ЛОПАШ гост 2

    17 28 Отговор

    До коментар #29 от "гост 2":

    Що не измиеш чиниите и да убереш пода, ще си пи-полезна ако свършиш нещо за у дома. Толкоз ли зле изглеждаш че и по мъжа си не поглеждаш, а може би и той е в зоната на сянката? Нима толкоз си плесенясала?

    Коментиран от #36

  • 34 ЛУКАВИЯ

    11 25 Отговор

    До коментар #29 от "гост 2":

    ТУЙ ПРАВО ЕДНОСТРАНЧИВО МАЙ САМО ГО ТЪЛКУВАТЕ КАТ ПИШМАН ПОП ЕВАНГИЕЛИЕТО.
  • 35 Вунди

    24 19 Отговор
    На тия уроди им дай само оръжие да създават.Тяхноото съществуване внаги е свързано с наличието на някакъв враг-било то вътрешен или външен!!!
  • 36 гост 2

    24 23 Отговор

    До коментар #33 от "ЛОПАШ гост 2":

    “...Публикувано във факти.бг: Що не измиеш чиниите и да убереш пода...“ Теб какво те засяга? Или казваш- щом съм жена, съм длъжна да си гледам само домакинската работа, и да не се “отварям“ много- много на “великите“ мъже- руски тролове, а? ;) А ТИ що не си измиеш чиниите и не убереш пода си с мопса, а си седнал да ме питаш мен за тези неща,м? Айде- къш от тук- бегай да бачкаш! Иначе- разликата между мен и теб е, че аз МОГА да си позволя финансово наемането на персонал за тези дейности, а ти НЕ МОЖЕШ да си го позволиш, защото си нискоквалифициран работник и не изкарваш достатъчно пари за наемането на такъв вид персонал:)

    Коментиран от #38

  • 37 гост 2

    25 18 Отговор

    До коментар #31 от "Трол":

    “...Публикувано във факти.бг: Припомних ти Чикагската конвенция....“ А аз ти припомних, че Чикагската конвенция НЕ ВАЖИ за военните въздухоплавателни съдове - самият й чл.1 казва точно това -и за открито небе над открито море! Имаш ли още някакви претенции?:)
  • 38 ЛОПАШ ЯКО гост 2

    16 28 Отговор

    До коментар #36 от "гост 2":

    Въображаема адвокатка с език "изискан" на кръчмарска дружка "сладка", не би била на форомите мъжки а би вършила делата си адвокатски. Простееш и прозираш, въпреки препинателните знаци, които щедро ставиш, зад които се простираш. Скучна бульо !!!!!!///::::)))(((

    Коментиран от #39, #41

  • 39 гост 2

    28 19 Отговор

    До коментар #38 от "ЛОПАШ ЯКО гост 2":

    “...Публикувано във факти.бг: мъжки а би вършила делата си адвокатски...“ Бачкай ти в събота бе, мъжки- защо АЗ да бачкам и в събота? 10 години съм го правила- а стига толкова, а?:) Дойде време да работя по-спокойно и да си гледам живота:) Така,че- какво те бърка пък точно ТЕБ как АЗ си почивам през уикенда?:)
  • 40 СЛАВА РОССИИ

    8 19 Отговор
    НАТО всеки ден се разширява.
  • 41 гост 2

    27 20 Отговор

    До коментар #38 от "ЛОПАШ ЯКО гост 2":

    “...Публикувано във факти.бг: Простееш и прозираш, въпреки препинателните знаци...“ Така ли?;) Ми щом простея, що не обориш твърдението ми, че пантентоването на едно изделие е ПРАВНА процедура, а? :) Нали си мнооого учен, много непрост ;) , много ги разбираш адвокатските работи, знаеш всичко за адвокатите, знаеш как точно мисли един адвокат и как точно прекарва уикенда си?;) Ха, де- обори моето твърдение, поонеже аз съм била “проста“ и само съм се представяла за адвокат, без да съм такава в действителност, а?:) ЗАЩО НЕ МОЖЕШ ДА ОСПОРИШ ТОВА МОЕ ТВЪРДЕНИЕ, А ПИШЕШ САМО ОБИДИ И ПОДИГРАВКИ КЪМ МЕН?:) НАЛИ ТИ ЗНАЕШ ВСИЧКО, всичко ти е ясно, абе- ти си АКАДЕМИК, И ТО- РУСКИ АКАДЕМИК- хахахаха:):)

    Коментиран от #43

  • 42 Гост

    25 26 Отговор
    Не мога да повярвам колко прости хора има у нас! Едната се пише за юрист и сънува патенти във въоръжение създадено от държавно предприятие! Ами то си има определение за това и се нарича търговска тайна:
    "Търговските тайни са съществуваща алтернатива на патентната система. Като се има предвид тяхната популярност, е предложено за засилване за неразкриване в трудовото законодателство, отнасящи се до търговските тайни." - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82
    Друг пък писач тук с БМВ, е толкова босичък завалията в оръжейното дело, че не може да схване най-елементарното определение за РЕБ (радио-електронна борба). Ама като е пикльо и не е ходил в казарма, как да го проумее, но пък нали мама му е купила БМВ и си вярва колко е велик?!
    Не разбирам защо под всяка статия за Русия или за някакви изцепки на Запада, винаги трябва да четем едни и същи тролски тъпи коментари?

    Коментиран от #52

  • 43 Ulavia

    16 28 Отговор

    До коментар #41 от "гост 2":

    Ама ти още ли си тук? Не си спала три дни ,хапчета не си пила. Пак са те оставили сама у вас. Айде бегай от тук стига тормози хората.
  • 44 Гост

    16 28 Отговор
    Гост 2 би ли ми казала как е по правилно да се каже "сирене не ми се яде" или "не ми се яде сирене" ?
  • 45 Sergiy

    21 14 Отговор

    До коментар #26 от "Kcaniba":

    тролче на путьо, няма нито една статия (за путьо или московия) без твоето "мнение" ;) И когато се повяват хора със своието мнение, вече са с напълнените гащи ;)

    Коментиран от #47

  • 46 Sergiy

    22 16 Отговор
    и пък колко "много" има измислени "никове", а всъщност (2-3 тролчета на путьо) се страят за десетима ;)) Нещо не се появят тези никове никаде повече, вие поне помнете под какви никове пишете ;))

    Коментиран от #48, #49, #51, #66

  • 47 Ulavia

    15 21 Отговор

    До коментар #45 от "Sergiy":

    Серджи ,ще изтървеш парада от 18 часа е! Айде тръгвай.
  • 48 Ulavia

    10 23 Отговор

    До коментар #46 от "Sergiy":

    Аааа няма те, значи си тръгнал ! Всички соросоидчета изчезнаха! Всички ли сте на гей парада? Аууууууу. А дано ви сайдисат всички! От сърце ви го желая да видите че не съм лош човек.
  • 49 Защо съм за РУСИЯ

    15 27 Отговор

    До коментар #46 от "Sergiy":

    Докато има самодоволена българска измет, живееща само за себе си като чорбаджиите по турско и буржоазията до 1944, ще поддържам усилията на онези, които не са забравили помоща на Русия. Жалкото е че винаги тяхната безкористна помощ, същите тези чорбаджии заграбват ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ ОТНОВО. Има песн българска: "Никола" - дотегнало му от Чорбаджии, от тежко робство Фаистко"" тръгнал Никола бой да се бие, срещу народни Душмани". А БОТЕВ пише в Чавдар бойвода: " И СТРАШЕН БЕШЕ ХАЙДУТИН ЗА ЧОРБАДЖИИ И ТУРЦИ "! Самодоволни Чорбаджии, сами разбирате че нагло излизате като въшки на челото. И рано или късно народа щи стигне до извода: НИТО ВИЕ ДА СТЕ ЖИВИ, НИТО НИЕ ДА СМЕ УМРЕЛИ"

    Коментиран от #53, #54, #56

  • 50 помак

    8 7 Отговор
    Ще го носи на СССР-подарък с-у по-добро място в ада!
  • 51 Ulavia

    10 21 Отговор

    До коментар #46 от "Sergiy":

    Последен коментар 17.49ч. Хванал е едно такси и газ към гей парада. Знаех си аз
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Sergiy

    21 7 Отговор

    До коментар #49 от "Защо съм за РУСИЯ":

    Ботев: Публ. във в. „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51
    “Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност” и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение.
  • 54 Sergiy

    19 11 Отговор

    До коментар #49 от "Защо съм за РУСИЯ":

    ............Първата рекрутация, която правителството прибърза да направи по колониите, има твърде печален исход. Правителството натовари 1,000 души български момци в един твърде веран вапор и ги испроводи на Кавказ в такова зло време, щото от бурите вапорат потъна в Черното море и нашите отидоха да защищават от рибите своето ново отечество.
  • 55 Sergiy

    19 8 Отговор
    P.S.“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
    Русчук, 1-й Март 1886 г.
  • 56 Sergiy

    21 10 Отговор

    До коментар #49 от "Защо съм за РУСИЯ":

    Из предговора към статията на Георги С. Раковски “Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите”, публикувана във в.”Дунавски лебед”, 1859 г.0 Захари Стоянов, статия “Русия и българската криза” пише: “С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н.” ТОВА Е ЗА СЕГА, тролче на путьо ;))
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ОМWRE

    17 8 Отговор
    Ааааа кога ще има първи руски телевизор?

    Коментиран от #59

  • 59 руски телевизор

    8 16 Отговор

    До коментар #58 от "ОМWRE":

    Отдавна има!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 гост 2

    15 13 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    “...Публикувано във факти.бг: защото там става въпрос за името на АК-47,...“ ИМЕТО МОЖЕ ДА Е ПРЕДМЕТ НА ТЪРГОВСКА МАРКА И СЪГЛАСНО БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ, ИМЕННО КАТО ТЪРГОВСКА МАРКА ПОПАДА ПОД ОБХВАТА/ ПРИЛОЖНОТО ПОЛЕ/ НА ЗАКОН ЗА МАРКИТЕ И ГЕОГРАФСКИТЕ ОЗНАЧЕНИЯ изм. ДВ. бр.58 от 26 Юли 2016г.Чл. 2. (1) Разпоредбите на този закон се прилагат по отношение на български физически и юридически лица, както и по отношение на чуждестранни физически и юридически лица от държави, които участват в международни договори, по които Република България е страна.Определение Чл. 9. (1) Марката е знак, който е способен да отличава стоките или услугите на едно лице от тези на други лица и може да бъде представен графично. Такива знаци могат да бъдат думи, включително имена на лица, букви, цифри, рисунки, фигури, формата на стоката или на нейната опаковка, комбинация от цветове, звукови знаци или всякакви комбинации от такива знаци.
    (2) Марка е търговска марка, марка за услуги, колективна марка и сертификатна марка.
    ПОНЯЛ? ЧЛ. 9 НА ТОЗИ ЗАКОН ТИ ДАВА КАКВО Е ТЪРГОВСКА МАРКА, А НЕ УИКИПЕДИЯТА ИЛИ ТОВА, КОЕТО Е В ПРЕДСТАВИТЕ ТИ!
    Чл. 10. (1) Правото върху марка се придобива чрез регистрация, считано от датата на подаване на заявката.
    (2) Правото на регистрация принадлежи на първия заявител.
    (3) Правото върху марка е изключително право.
  • 62 Ловеца на поршета

    14 11 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    Вуйче, ти си прочел цялата Wikipedia бе!!! 😄😁😃
  • 63 гост 2

    15 13 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    И какво излезе сега?:) Че НАИСТИНА си прост и невеж и си нямаш и понятие от това какво е търговска марка и чие определение е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за спазване- това на уикито или това на ЗАКОНА?:) А що се отнася до това какво е ДЪРЖАВНА ТАЙНА- ето ти българското законово определение- ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА КЛАСИФИЦИРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ изм. и доп. ДВ. бр.81 от 14 Октомври 2016г.Чл. 25. Държавна тайна е информацията, определена в списъка по приложение № 1, нерегламентираният достъп до която би създал опасност за или би увредил интересите на Република България, свързани с националната сигурност, отбраната, външната политика или защитата на конституционно установения ред.
    В български закон обаче НЯМА юридическо определение на това що е търговска тайна и под търговска тайна може да се разбират мнооого неща- т.е. границите на обема й са доста разтегливи:)
    Сега разбра ли колко си бос и невеж и как всъщност обвиненията ти спрямо мен са смешни и жалки, защото с тях доказваш на всички собственото си невежество по тези въпроси?:):):)
  • 64 гост 2

    15 12 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    ОЧАКВАМ ИЗВИНЕНИЕТО ТИ! Точно за търговската тайна взел да ми дава определение от уики в свой коментар № 42:) аз се занимавам точно С ТЪРГОВСКО ПРАВО и с процесуално представителство по граждански търговски дела в съдебни производства:) Нагла неграмотност- това е твоето име!:)

    Коментиран от #70

  • 65 Барчо

    7 14 Отговор

    До коментар #6 от "Ловеца на поршета":

    Щом не си разбрал целта на създаването на тази система, значи има да учиш за тактика в бойни условия. Ако работи ще е много полезна врътка. Ако все още не е ясно защо, може да питате.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 гост 2

    15 9 Отговор
    Много ми се ще да присъствам в съдебно заседание по търговско гражданско дело, в което ник “Гост“ е страна по делото:) Искам само с едно оче да видя как ще реагира съдът, когато този ник ни в клин, ни в ръкав каже “Съгласно определението, дадено в уикипедия , търговска тайна е ....“ и започне да изгражда цялата си защита въз основа на определението за търговска тайна от уикито :) Сигурно ще има много як хилеж в съдебната зала и съдът настоятелно ще препоръча на ник “Гост“ да си наеме адвокат, защото сам не може да се защитава поради вопиюща некомпетентност:):)

    Коментиран от #68

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 гост 2

    15 11 Отговор

    До коментар #68 от "Kcaniba":

    А ти да не си задължен като руски войник да “охраняваш реда “ на този парад? ;) https://www.youtube.com/watch?v=ORtLRN8VJbQ 12 ИЮНЯ АРМИЯ НА МИТИНГЕ! ЧТО БУДЕТ? 12.06.2017 :) На 12.06.2017 г. след 19:00 ч. българско време, ще те питам срещу колко мирно протестиращи руски граждани употреби оръжие....Не, че ще си кажеш, но пък що да не те питам....
  • 70 Гост

    5 18 Отговор

    До коментар #64 от "гост 2":

    Добре, че модератора се светна, че първа започваш да обиждаш и ти изтри коментара, както изтри и моя отговор.
    Сега очаквам патентите за B-2 "Spirit", MIM-104 "Patriot" и F-22 "Raptor".
    Всичко друго са празнодумства и проява на липса на интелект!

    Коментиран от #73, #75

  • 71 Скорпион29

    3 19 Отговор
    Тия ракети са специално конструирани да влизат точно У г.....т на платени клакьори от Us посолствата.Радиоса им на действие е разширен на 15 хил.км.такаче и на бг.мухлесите не им е много сигурно
  • 72 tttttt

    11 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Разработката е в довършителен етап, изтъкна Михеев.ХА ХА
  • 73 гост 2

    16 9 Отговор

    До коментар #70 от "Гост":

    Обаче модераторът не е изтрил мой коментар № 64 със следното съдържание“...Публикувано във факти.бг: ОЧАКВАМ ИЗВИНЕНИЕТО ТИ! Точно за търговската тайна взел да ми дава определение от уики в свой коментар № 42:) Аз се занимавам точно С ТЪРГОВСКО ПРАВО и с процесуално представителство по граждански търговски дела в съдебни производства:) Нагла неграмотност- това е твоето име!:)“ Обвиняваш ме в некомпетентност, без да осъзнаваш собствената си необразованост:) И какво излезе сега- чии определения са задължителни за изпълнение от държавните органи, гражданите и юридическите лица в България- юридическите определения в българските закони или “определенията“, вписани в уикито,м?:) Ако не беше ме обидил , никога нямаше да се подиграя с невежеството ти, но след като невеж човек ме обижда, нямаше това да не остане ненаказано!

    Коментиран от #77

  • 74 antimediator

    18 6 Отговор

    До коментар #11 от "Ярослав Станчев":

    Като толкова много могат , предполагам , че знаеш , че могат да ядат и пушки.
    Чичо Рейгън им даде рецептата и ги научи как да си ги приготвят за ядене.
    Скоро време пак ще си я припомнят.
  • 75 гост 2

    15 9 Отговор

    До коментар #70 от "Гост":

    “...Публикувано във факти.бг: Всичко друго са празнодумства и проява на липса на интелект!...“Това отново е ОБИДА! Впрочем- ако не си български гражданин, не си длъжен да спазваш БЪЛГАРСКИТЕ закони, но ако поне едно от гражданствата ти е българско, си длъжен да спазваш това: КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 58.
    (1) Гражданите СА ДЛЪЖНИ да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.
    (2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.
    И така- ТИ отказваш ли да спазваш българските закони и ако да- защо? Защото не си български гражданин?

    Коментиран от #79, #95

  • 76 Мигел

    18 5 Отговор
    Тази новина трябва да я преместят в графа "научна фантастика"!Вариантите Русия да се сдобие със свръх модерно оръжие са два,да го открадне или да го копира от някого,а щом пише ,че е в довършителен етап,най-вероятно съществува само в опорните точки спускани от пропагандния отдел на Кремъл и удобно публикувани и "правилно" коментирани в този сайт!
  • 77 achtung

    7 14 Отговор

    До коментар #73 от "гост 2":

    това , че отговаряш и се занимаваш с невежи, те прави един от тях

    Коментиран от #78

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Анти трол

    7 18 Отговор

    До коментар #75 от "гост 2":

    "Гост 2" за мен ти си ТОРОЛ

    за тази статия 75 коментара 20 са твой и то само за тази статия, не ми се проверяват другите

    кой нормален работещ човек има това време

    Коментиран от #80

  • 80 Sergiy

    14 9 Отговор

    До коментар #79 от "Анти трол":

    ти пак кой си? 2-4 човека на путьо пишат под различните никове вече месеи наред и сега ... ;)) Когато един човек под един ник, това не трол, нали тролче? ;) А когато 2-3 пишат с 20-30 и .... ника (нали знаеш за какво говоря) това е другото, ами какво да ти обяснявам ти това нещо"работиш" ;)). Нали путьо анонсира "информационии войска", ти редник ли в тези "войска" ? ;))

    Коментиран от #81

  • 81 Анти трол

    9 15 Отговор

    До коментар #80 от "Sergiy":

    Просто човек на когото му писна от словесната диария на "гост 2"

    за мен реален и един същ човек е този под чието име не пише (гост) (както под твоето и моето)

    в противен случай може да е абсолютно всеки

    както под твоето и моето

    Коментиран от #82, #83

  • 82 гост 2

    11 9 Отговор

    До коментар #81 от "Анти трол":

    В българската актуална нормативна система не съществува закон, който да задължава едно физическо лице при регистрацията си във форум, да предоставя реалните си лични данни. Отделно съществува и закон за защита на личните данни. Всеки български адвокат е администратор на лични данни, защото борави само с автентичните лични данни на своите клиенти. Та- предвид гореописаното, как може да сте сигурен в реалната самоличност на едно физическо лице, дори то да се е регистрирало във форум, който е собственост на българско търговско предприятие? България не е русия.
  • 83 Sergiy

    14 10 Отговор

    До коментар #81 от "Анти трол":

    неее ;) вие излизате под статии с различните никове, те НИКОГА не се повтарят при вас тролчета на путьо ;) Основно кратки сте в своите "изричения", защото при повече писане, ще излезе че пиши един и същият, има мнооого други фактори. Аз такива като вас минах и преминах още 2013г. пролетта, когато путьо даде зелена светлина на вас тролчета. тогва имаше само от московия след месеци цъфнали навсякаде ;)) Ами, само за 2016г. "похарчиха" на 300 000 000 $, за такива като вас по цял свят ;)) Вие сте "сила" -"информациони войски" на путьо ;))

    Коментиран от #84

  • 84 гост 2

    13 9 Отговор

    До коментар #83 от "Sergiy":

    “...Публикувано във факти.бг: Вие сте "сила" -"информациони войски" на путьо ;))...“ Много точно определение! Има лесен начин за разпознаването им- когато модераторите на форума изтрият обидните им коментари, ще забележите следният феномен- от “присъствието“ им няма никаква друга реална следа! Т.е.- ако се изтрият всичките им обидни коментари, няма да остане и 1 коментар, който изразява човешкото им лично мнение без обидни квалификации.:) Да сте прочел до сега поне 1 техен коментар, в който да се коментират съществени неща от съдържанието на една статия?:) Не, нали? Няма и да прочетете! Тези хора не мислят, нямат собствено мнение, публикуването на “коментарите“ им има само една цел- внушаване на руската пропаганда и руските опорни точки. Искрено се надявам поне един от тях да скърца със зъби от яд и безсилие, че Вие свободно пишете в този форум и че аз ги разобличавам на всяка крачка и че той не притежава властта да ни попречи на съдържанието на нашите коментари:)

    Коментиран от #89

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Заинтересован

    15 6 Отговор
    Абе кой го интересува,че рашките са си скалъпили надуваем балон!
  • 88 гост 2

    12 6 Отговор

    До коментар #85 от "Kcaniba":

    Отговор:Има лесен начин за разпознаването на редниците от информационните подразделения на руската армия- когато модераторите на форума изтрият обидните ви коментари, се забелязва следният феномен- от “присъствието“ ти няма никаква друга реална следа! Т.е.- ако се изтрият всичките ти обидни коментари, няма да остане и 1 коментар, в който да изразяваш човешкото си лично мнение без обидни квалификации.:) Да имаш до сега поне 1 техен коментар, в който да коментираш съществени неща от съдържанието на една статия, та човек да научи нещо ново от теб ?:) Не, нали? Няма и да прочетем такова нещо от теб! Ти не мислиш, ти нямаш собствено мнение, публикуването на “коментарите“ ти има само една цел- внушаване на руската пропаганда и руските опорни точки. Искрено се надявам поне един от вас- руските редници от руското подразделение за информационно- спихологически операции- да скърца със зъби от яд и безсилие, че един украинец свободно пише истината в този форум, че аз ви разобличавам на всяка крачка и че ти не притежаваш властта да попречиш на публикуването на моите коментари, както и на коментарите на украинеца :) Ти не притежаваш никаква власт и никакъв контрол над никого в този форум и това доста те притеснява, нали? :)
  • 89 Sergiy

    11 8 Отговор

    До коментар #84 от "гост 2":

    съгласен с Вас, те скърцат, давам гарантия ;), когато върви всичко ок при тях, те са много доволни, обаче когато някой се намесва в тяхно "пиршество", винаги става интересно ;) тогава и започват да излизат "много" и измислени и се нервират здраво. P.S. Ще запазя Вашето допълнение, което направихте за идентификация на тролчета на путьо )))

    Коментиран от #90

  • 90 гост 2

    13 10 Отговор

    До коментар #89 от "Sergiy":

    “...Публикувано във факти.бг: съгласен с Вас, те скърцат, давам гарантия ;),...“Това е и целта ми! За това пиша в този форум- за да знаят, че тук е БЪЛГАРСКА, А НЕ РУСКА държавна територия и че тук не могат да си развяват гащите, като в руските форуми. Вие сте украинец - т.е. чужд гражданин, но до сега не съм видяла от Вас написан и 1 коментар, в който да се отнасяте неуважително или с подигравка към българският народ, към България или към българите! Напротив- винаги защитавате България и българите. Чужденци с мислене като Вашето са винаги добре дошли в българските форуми, вие сте наши приятели и лично аз с удоволствие чета Вашите коментари. Но руските редници трябва да бъдат изритани от този форум- защото не уважават българският народ, гаврят се с България и българите и това при тях е системно поведение.
  • 91 Кракра

    20 13 Отговор
    Впиянчените мужици не успяха за толкова години един автомобил като свят да създадат, камо ли някаква модерна оръжейна система. Всичко при тях е на ниво 1945-а, когато са заграбили каквото са могли от Германия. Дори космическите им ракети до ден-днешен са просто уголемен вариант на V-2.

    Коментиран от #92, #93

  • 92 СЛАБА РАКИЙКА СИ

    6 9 Отговор

    До коментар #91 от "Кракра":

    БИТОВИЗМА ТИ КЪТ ЛЕКИ КОЛИ И ПРАХОСМУКАЧКИ НЕ ГИ ВЪЛНУВА .ДЪРЖАВА СЕ ПАЗИ С ОРЪЖИЕ И ТО МНОГО.РАКЕТНИТЕ ИМ ДВИГАТЕЛИ С ПРЕДКАМЕРНО ГОРЕНЕ НИКОЙ НЕ ГИ Е ПРАВИЛ НИТО СЕГА НИТО ОТ ГЕРМАНЦИТЕ ПО РАНО ЗА КОЕТО НАМЕКВАШ ПРОСТО ЩОТ МЕТАЛНАТА СПЛАВ СИ Е ТЯХНО ГЕНИАЛНО ПОСТИЖЕНИЕ.
  • 93 Трол

    7 9 Отговор

    До коментар #91 от "Кракра":

    Ракетите на американците са производни на немските Фау2. След войната каубоите си прибраха дори Фон Браун, който беше в основата на космическата им програма Аполо. Колега, ако ще тролим, нека да е професионално!
  • 94 Межгосударственный стандарт

    9 5 Отговор
    Впиянчените ушанки са гепили технологията от Северна Корея. Колко е модерно? Колкото лада-та е модерен автомобил...
  • 95 Гост

    4 8 Отговор

    До коментар #75 от "гост 2":

    Моят съвет е да се прегледаш! Никакво извинение няма да получиш, защото това е самата истина!!!
    Съжалявам, че подходих в спора към теб, като към нормална жена! Никой нормален човек не виси по цял ден в нета и не пише едни и също коментари, които нямат нищо общо с конкретиката!
    Съжалявам, че трябва да научиш истината по този начин, но ти си болна от параноидна шизофрения, защото живееш в измислен свят, в който всеки един несъгласен с мнението ти е руски войник и шпионин, като в същото време сама се приемаш за някакъв авторитет!
    Ето на вниманието на модератора предлагам да прочете това:
    "Клиничната картина при параноидната шизофрения се характеризира със симптоми, характерни за шизофренията. В клиничната картина при параноидната шизофрения преобладават налудностите и халюцинациите. Налудностите предимно са мисли за преследване и грандиозност, напр. възвеличаване за знатно потекло, мисли, че пациентът е натоворен с особена мисия, мисли че има особени промени в тялото или ревностови налудности (патологична ревност)." - http://kmilanov.net/old/shizofrenia/67-paranoidna-shizofrenia-paranoidna-forma-na-shizofreniata-paranoiden-sindrom-paranoidni-simptomi-paranoiden-pristap-paranoidni-naludnosti-paranoidno-mislene-paranoidno-sastoianie-paranoidno-razstroistvo.html
    Едва ли има съмнение в диагнозата на този потребител!!!

    Коментиран от #96

  • 96 гост 2

    5 4 Отговор

    До коментар #95 от "Гост":

    “...Публикувано във факти.бг: Моят съвет е да се прегледаш!...“ Защо? Защото от тук - http://www.rusnod.ru/index/o-dvizhenii/ става ясно защо руснаците мразите толкова много сащ и защо пропагандирате омраза към сащ в българските форуми, въпреки,че България не е руски федерален субект?:) А моят съвет е всички нод-
    овци да си обирате крушите от българските форуми и да вършите пропагандата си само в руските форуми! Няма човек, който да мрази една държава заради международното положение и други дрънканици:):):) Но- ако един руски гражданин счита, че сащ е отнел суверенитета на русия- да- това е абсолютно основание руският гражданин да мрази сащ:):)

    Коментиран от #97

  • 97 Гост

    4 7 Отговор

    До коментар #96 от "гост 2":

    Вземи спешни мерки, моля те! Ако аз съм руски гражданин, то ти трябва да си нормална жена, но уви не си! Със сигурност моя род освен, че е с чиста българска кръв, няма нито един член на БКП, а на теб продължават да ти се привиждат руснаци и шпиони!
    Наистина се лекувай, за твое добро е - просто си много зле!!!

    Коментиран от #98

  • 98 гост 2

    6 2 Отговор

    До коментар #97 от "Гост":

    Абеее, те “спешните “ ми мерки може да са под формата на издирването на айпито ти и изправянето ти пред български съд за това, че пишеш нонстоп обиди към мен и пропагандираш, че съм била лице с психично заболяване...В този смисъл- да, ще предприема такива мерки!

    Коментиран от #100

  • 99 ХРИСТО

    1 0 Отговор
    МИР ВАМ
  • 100 Гост

    4 7 Отговор

    До коментар #98 от "гост 2":

    Тези мерки ги чакам от няколко години - много ме е страх :)))))))))))))
    Чакам с нетърпение да ме изправиш пред българския съд за това, че искам да бъдеш освидетелствана, както и чакам да ме наречеш руски войник, смешник, борж, палячо, мужик и т.н. - особено след като съда се запознае с родословието ми и получи резултатът от съдебно-психиатричната ти експертиза! Мисля, че все ще се намери едно място за лечението ти!
    Сега повече нямам време да се занимавам с умствената ти обремененост и за не се сърди, че няма да ти отговарям повече, но имам по-важни неща за вършене от денонощното висене в нета - като неделен обяд, секс, кино и т.н.
    Давай пиши, така ще си затвърдиш диагнозата - знам, че няма как да се спреш без лекарства!

    Коментиран от #101

  • 101 гост 2

    6 4 Отговор

    До коментар #100 от "Гост":

    С теб ще се занимават други органи- напр. на мвр. Те имат законното право да издирят айпито ти. Не си мисли, че си неоткриваем и че държавната машина в България не работи. Има време за всичко. Но- ако още веднъж напишеш обиди за мен, ще пусна сигнал в мвр и то- а не аз- ще изисква от собственика на този сайт издирването на твоето айпи. Така, че- започвай от сега да сърфираш с тор, ако не искаш да бъдеш открит;) Много любопитно ми стана и друго- как така съм те заплашвала с ГОДИНИ със съд, след като аз пиша в този форум от макс 1 месец? Имаш ли логичен отгвоор н този въпрос или не?:)

    Коментиран от #102

  • 102 Гост

    4 6 Отговор

    До коментар #101 от "гост 2":

    МВР щяло да ми издири IP-то, за това, че продължавам да твърдя, че си психично болна - бухахахахахахахахаха
    Това е потвърждение, че си адвокат само във фантазиите си, защото МВР се занимава със закани за убийство съгласно разпоредбите на НК, а не с разправии от частен характер!
    Аз закъснявам, а ти явно не желаеш да се лекуваш! Хайде, дай свобода на лудостта си - нетът е твой!

    Коментиран от #103

  • 103 гост 2

    6 4 Отговор

    До коментар #102 от "Гост":

    „...Публикувано във факти.бг: защото МВР се занимава със закани за убийство съгласно разпоредбите на НК, а не с разправии от частен характер!...“ Видно е, че много неща не са ти ясни. Но НЯМА да те светкам за тях:) Нали съм била луда- аз ще си действам по моя си начин, а да видим какво ще стане:) Впрочем- наистина си човек, болен от психично заболяване- не даваш елементарен и ЛОГИЧЕН отговор на въпроса - как така “...Публикувано във факти.бг: Тези мерки ги чакам от няколко години - много ме е страх :)))))))))))))...“, след като аз пиша в този форум само от около месец?:) Т.е.- ти УМИШЛЕНО унижаваш и обиждаш ВСЕКИ, несъгласен с мнението ти С ГОДИНИ, като считаш, че не съществува български държавен орган, който да бъде сезиран и който да те спре, а?:) Мдаа- и твърдиш, че си нормален човек? ;) А нечленоразделната ти реч издава степента на умственото ти разстройство.

    Коментиран от #105

  • 104 Камен

    7 4 Отговор
    Ето какво пишат "братушките" за нас и нашата азбука:
    http://snimki.be/store/1/591497172180.jpg
    Айде сега някое русофилско да ми обясни това. Имам и линк към форума, където е писано, но е доста надолу. Като много я обичате рашката - пътя, багажа и към мАсква!

    Коментиран от #106

  • 105 Стоян

    6 8 Отговор

    До коментар #103 от "гост 2":

    Не се ядосвайте, очевидно е, че общувате с неандерталец и с човек без родина. Човек, който се държи като "Гост", видимо има проблеми в живота, които избива в интернет. И като добавите отгоре и ненавистта му към България, затова че не е успял да се осъществи, благодарение на собствената си глупост най-вероятно, му е по-лесно да вини всичко и всеки, но не и себе си. Агресивността му е породена от страх. Не прочетохте ли в друга тема, че той търгува с мляко и млечни продукти. В същата тема той правеше изказвания от сексуален характер, което пък ме навява на мисълта, че е сексуално неосъществен като мъж.
  • 106 Анг

    5 3 Отговор

    До коментар #104 от "Камен":

    Мани ги тея, те си пият боярашника и в училище още им промиват мозъците. Азбуката на Руси се появила от Руси :D :D
  • 107 Aргодонтер

    5 2 Отговор
    По някаква причина се обръщам към " гост 2" макар, че се отнася до всички! Сякаш "тя" е близо до набиране на критичното количество мъдрост.
    В началото хората са се борили за оцеляване и храна!
    В близкото минало се бориха за стандарт на живот и неговата сигурност!
    Сега се борят за КАЧЕСТВО на мисълта!

    Днес проблема на хората е какво да правят с информацията до която имат достъп. Как да я обработят! Как да отсеят вярно от невярно, истина от лъжа, полезно от безполезно и т.н.

    Наличието на "тролове" и "юристи" и обмена на информация за тяхните мнения е своеобразно "училище" за всички!

    Да си "юрист" днешно време не е по достойно от това, да тролиш платено за някой в ефира. Убеден съм, че за всички вас до които се обръщам, няма нужда да аргоментирам тази си опитност!

    Моля направете разлика между интелигентност, знание, начетеност, мъдрост! Много неграмотен човек може да е мъдър, много интелигентен човек може да му липсва мъдрост!
    Ако приемем, че човеците вярват в факта, че носят в себе си тяло и дух, то интелигентността знанието и начетеността са инструменти от матрицата/тялото/мозъка, а мъдростта на духа.
    Може в живота си да ти мине една мисъл през главата и ти да я обработиш от всички страни като мъдрост, но може да ти минават хиляди мисли знания и информация и ти да не добиеш и грам просветление от това. Ето защо говоря за качество на мисълта!

    Вижте само, как се налага понятието "фалшива" новина! Ако скоро не развиете умението да "знае

    Коментиран от #110

  • 108 Aргодонтер

    7 2 Отговор
    .....................
    Вижте само, как се налага понятието "фалшива" новина! Ако скоро не развиете умението да "знаете" кое е истина и кое лъжа, ако дълго още изповядвате концепцията, че истината е повече от една и това ви карата да се карате за нея вместо да я търсите с аргументи, то вие сте животни на хранилка за отстрел!

    В този ред на мисли .....тролове или юристи обменяйте вашите мнения и се радвайте на различията си! Учете се от наличието на аргументи или забелязвайте липстата им и си взимайте истинските уроци за вашата личност.

    Да лаете един срещу друг и да биете тъпана кой от кой е по прост или заблуден, е чиста загуба на време!
    "Руска ракета изнесе щатски спътник", ембарго, вражда, война, думи!
    Без личния ви компас сте загубени, обречени сте да вярвате и повтаряте това което ви напишат, кажат или прочетете и чуете!

    Развивайте КАЧЕСТВОТО на вашата мисъл, резулататът е ваша мъдрост!
    Развивайте инструмента на духа, в противен случай правете мускули! Според това в което вярвате, едното остава в гроба, а другото взимате с вас!

    Та ....престанете да се противите на чуждото мнение. Пишете и четете коементарите .....обменяйте аргументи.

    Играта на тролове и не тролове е загуба на време, ненужна за тези които обработват информацията, а не я преповтарят само по предназначение според интетектуалното си състяние и мъдрост към момента!

    Коментиран от #109

  • 109 гост 2

    2 7 Отговор

    До коментар #108 от "Aргодонтер":

    Още едно изключително голямо съвпадение- http://rusnod.ru/index/o-dvizhenii/voprosy-i-otvety-po-nod/verhovenstvo-mezhdunarodnogo-prava/ - членовете на руския нод искат премахване на онези текствове в руската конституция, които засягат признаването и спазването от русия на принципите на международното право. Това значи, че те целят напр. международноправният принцип за запазване на целостта на една държава да няма правно действие спрямо русия и тя да може да си окупира, която си част иска, от която си иска държава, без това да се счита за нарушение на международното право. Както се вижда - това е същата пропаганда, която руските тролове застъпват в този форум... Изобщо- ако човек внимателно се вгледа в идеологията на тези http://rusnod.ru/index/o-dvizhenii/voprosy-i-otvety-po-nod/, открива над 99% идентичност между твърденията на руските редници, списващи в този форум, и прокламираната руска идеология от руското нод.
  • 110 гост 2

    2 7 Отговор

    До коментар #107 от "Aргодонтер":

    “...Публикувано във факти.бг: Наличието на "тролове" и "юристи" и обмена на информация за тяхните мнения е своеобразно "училище" за всички!...“ Държа да Ви информирам, че аз съм български адвокат, вписан в САК- http://www.sak-sas.bg/ и от 17 години упражнявам адвокатска професия. В адвокатската ми карта пише и на английски език “ATTORNEY AT LAW"- SOFIA BAR ASSOCIATION. Така, че - това не е игра, А ВОЙНА на знанието, разума и законността , с невежеството, с пропагандирането му, с представянето на войнстващата неграмотна простащина за висша инстанция.

    Коментиран от #111

  • 111 КОНТРА НА ГОСТ 22

    3 1 Отговор

    До коментар #110 от "гост 2":

    ИНТЕЛЕКТ СЛОВЕСНО ЗАТАПВАНЕ Е МНОГО ДРЕВНА НАУКА А СЕГА И ИГРА НА ЛИЧНОСТИ С МНОГО БОГАТ СЛОВЕСЕН МИСЛОВЕН ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ОПИТ .НЯМА ДА ОБЯСНЯВАМ А ТРЯБВА ДА СЕ СЕТИШ В КАКЪВ КРЪГ ОТ НАЧЕТЕНИ ХОРА ОБМЕНЯШ И ОБОГАТЯВАШ СЪЗНАНИТО СИ. В ТАЗ ИГРА ПОБЕДИТЕЛ Е ТОЗИ КОЙТО ЗА НАЙ КРАТКО ВРЕМЕ И МАЛКО ДУМИ УБИВА ОПОНЕНТА СИ. СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛОКУМИТЕ И ЕДНООБРАЗНИТЕ ЦИТАТИ НА ПАРАГРАФИ ЧЛЕНОВЕ НА ГОСТ 2 СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НИЩОЖЕСТВОТО ОТ КЪМ ИНТЕЛЕКТ КВОТО Е ВСЪЩНОСТ .ТВА ЧЕ СЕ Е ПРОДАЛА НА КРАВАРИТЕ Е ГОЛЯМА ЗАГУБА ЗА ТЯХ ЩОТ ПОСТОЯННО Е ЗА СМЯХ.

    Коментиран от #112

  • 112 Аргодонтер

    3 0 Отговор

    До коментар #111 от "КОНТРА НА ГОСТ 22":

    Мдаааа....... относно гост 2 въвел съм се в заблуждение относно "критичното количество" мъдрост необходимо за промяна.
  • 113 Руски тролак

    2 3 Отговор
    ....и е способна да имитира групово ракетно нападение.

    Точно като коментарите по форумите ,един тролак имитира групово коментиране ....руска му работа .

    По темата : руснак да измисли нещо -Апсурт ,ако преди това е било измислено - може .А защо не се пофалят поне един път със нормални заплатки !!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания