19 Юни, 2017 10:45 1 851 3

В турски самолет биха афганистанец (ВИДЕО)

  • великобритания-
  • турция-
  • афганистанец-
  • бежанец-
  • бой-
  • самолет-
  • хийтроу

Инцидент на летище „Хийтроу“

В турски самолет биха афганистанец (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Пасажер беше бит на борда на самолет на турските авиолинии, съобщи британското издание „Метро“. Инцидентът е станал на летище „Хийтроу“.

Самолетът е трябвало да отлети за Истанбул, но полетът се забавил заради грозни сцени. Свидетел на инцидента го засне с телефона си и качи кадрите в социалните мрежи.

Според британските медии служител на миграционните служби няколко пъти е ударил афганистанеца. Той, от своя страна, е крещял, че не иска да бъде депортиран в родината си, където има заплаха за живота му.

Мъжът е бил изведен от самолета, който малко по-късно е излетял към турския град. Много от пасажерите обаче са останали шокирани от видяното, някои дори са се разплакали.

Афганистанецът крещи, че не може да диша, докато друг пасажер призовава служителя да спре да го удря. Има информация, че мъжът е имал италиански документи и не е искал да бъде депортиран.

Британските служби обявиха, че не могат да коментират отделни случаи, свързани с депортирането на лица. Те обаче посочиха, че ако лицето пребивава в страната нелегално, то службите имат право да се намесят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WTF

    22 0 Отговор
    Никой не го бие, а просто го държат, за да не стане опасен за полета и пасажерите. Нагли същества-мислят си, че сме длъжни да ги приемем в домовете си и да ги храним и поим. А снимащия също е ризан. Аман от манипулации, журналистити, в това число и фокуса, трябва да внимават какво пишат!
  • 2 толерастията е вредна

    23 0 Отговор
    А какъв е проблема ??? Щом е депортиран трябва да бъде изведен и няма значение, какво иска и крещи!!! Ако утре тоя същия се взриви или гази хора или изнасилва същите тия ревльовци, ще питат "ама защо службите не си вършат работата, защо не е предотвратено и т.н."
    Толерастията е пагубна не разбрахте ли господа и дами соросоиди !!!
  • 3 Смешна митница

    0 1 Отговор
    Как са го пуснали до самолета щом на паспортен контрол им проверяват проверяват и кръвните връзки????
Новини по държави: