7 Юли, 2017 17:50 971 3

Папа Франциск: Приоритет трябва да са бежанците и бедните

  • папа франциск-
  • помогнем-
  • г-20

Той излезе със специално изявление към лидерите от Г-20

Папа Франциск: Приоритет трябва да са бежанците и бедните - 1
Снимка: БТА/AP

Папа Франциск призова лидерите от Г-20 да направят бедните и бежанците свой приоритет, съобщи радио „Ватикана“.

„Искам да изразя на световните лидери своята признателност за техните усилия за съживяването на световната икономика. Тези усилия са необходими, за да се предотвратят бъдещи конфликти и проблеми с имиграцията.

Във всяка фаза от действията на правителствените ръководители трябва да се дава приоритет на бедните, бежанците и страдащите, без да се прави разлика спрямо техните раса и етническа принадлежност. Нека се откажем от въоръжените конфликти и заживеем в мирен свят“, заявява в своето изявление папата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гадина

    4 1 Отговор
    И Папата се е побъркал!
  • 2 Адолф

    5 1 Отговор
    Папата е долен соросоид!
  • 3 един

    1 0 Отговор
    Ами като толкова много дава акъл, да ги вземе при себе си във Ватикана и да им чете молитва всяка сутрин.... То не стига вече че никой не го има за нищо тоя, ами сега тръгнал още повече да падне в очите на хората....