Last news in Fakti

7 Юли, 2017 17:30 1 206 5

Меркел: Трябва да намерим компромис

  • ангела меркел-
  • компромис-
  • г-20

Тя заяви, че милиони очакват решения от Г-20

Меркел: Трябва да намерим компромис - 1
Снимка: БТА/AP

„Милиони хора вярват, че на срещата на Г-20 могат да бъдат решени много световни проблеми, но за това трябва да бъдат направени компромиси.“ Това заяви германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от ДПА

„Милиони имат нашите притеснения. Те искат да им дадем надежда и решение на проблемите. Сигурна съм, че всички на тази среща ще положат усилия, за да постигнем нашите цели.

Знаем какво представляват големите глобални предизвикателства и колко важно е да се справим с тях на време. Ние трябва да направим това, показвайки готовност за компромиси, но не трябва да жертваме принципите си. Ние можем да посочим нашите различия. Трябва обаче да намерим решения“, заяви Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    3 1 Отговор
    Браво Меркел! А да видим кво ще направите! Има поне пет големи точки на които трябва да се даде отговор от всички! Решавате бъдещето на планетата. Всички неволи за хората могат да дойдат или от вас там или от природата! Е дано не са от вас!
  • 3 Хасан

    4 1 Отговор
    Защо тия 20 трябва да решат вместо 200 страни,защо само 5 дьржави в съвета за сигурност на ООН трябва да решат вместо всички членове на ООН..,???

    Коментиран от #4

  • 4 ДемоКрат

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Щот "демокрацията" им позволява.
    Иначе, сигурен съм, че ще ни "Оправят".
  • 5 А стига бе!

    2 0 Отговор
    ФРАУ ФЕРКЕЛ (виж превода!), стига празни приказки! Малко ли ви бяха комисионните?!? Интересите на Европа бяха отдавна продадени!
Новини по държави: