9 Юли, 2017 18:50 1 638 11

Тръмп: Санкциите срещу Русия остават

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

Въпросът не е бил обсъждан с президента Владимир Путин

Тръмп: Санкциите срещу Русия остават - 1
Снимка: БТА/AP

Доналд Тръмп заяви, че не е обсъждал санкциите срещу Русия по време на срещата си с руския президент Владимир Путин, съобщи „Екзаминър“.

Двамата разговаряха по време на срещата на Г-20 в Хамбург.

„Не съм говорил за санкциите по време на срещата си с руския президент Владимир Путин. Нищо няма да се промени, докато въпросите със Сирия и Русия не бъдат разрешени“, напита Тръмп в социалната мрежа Twitter.

По-рано Тръмп обяви, че Путин категорично е отрекъл страната му да с е месила в изборите в САЩ през миналата година. Двамата постигнаха договореност за примирие в Югоизточна Сирия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    6 10 Отговор
    Да, разбира се, че има много по - важни неща за обсъждане, отколкото санкциите - помисли Путин.

    Коментиран от #2

  • 2 Куку

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    Тоя разбра ли, че наложихме санкции?! По-добре да си трая, че ако ме стисне пак ще има "САЩ на колене"...трябваше да оставя Хилъри да спечели - помисли си Тръмп
  • 3 ултра

    16 20 Отговор
    Разбира се, че ще останат. За малкият диктатор само санкции до дупка, докато му уври главата!
  • 4 Барчо

    11 9 Отговор
    Няма смисъл да ги обсъждат. Така или иначе търговията между Русия и САЩ расте с по 20% на година, откакто има санкции. Нещо като работи, не го пипай. Така си е добре.
  • 5 Фронто

    10 13 Отговор
    Ембарго! Ембарго до възможното насищане на понятието! РФ или да става нормална държава или да изчезва от картата. Света овоняха. Стига търпимост.

    Коментиран от #8

  • 6 Бай хой

    11 8 Отговор
    Изобщо възможно ли е да има толкова злоба по света?
    Някой санкционира някого, така е решил така прави. Какви ще са резултатите времето ще покаже. Навярно всеки прави това което смята за правилно и с надежда за нещо по добро. Дали това ще се окаже правилно времето ще покаже.

    Но тука има жалки същества които си мислят че някой прави неща само за да навреди другиму и да го унищожи и изпитват някаква извратена радост от това. Докога в милата ни Родина ще търпим извратеняци с криворазбрани идеи да злорадстват и да съсипват отношенията ни с целия свят.

    Коментиран от #7

  • 7 юрист

    5 9 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    “...Публикувано във факти.бг: Някой санкционира някого, така е решил така прави...“ Какво се правите на света вода ненапита, бе, тролчик - коя държава ви е наложила санкции ей така- защото например президентът й е станал с 4буквието нагоре и е решил от немай къде, че ще му се промени неприятното настроение, ако наложи санкции на русия?! САНКЦИИТЕ СЕ НАЛАГАТ НА РУСКИ ЛИЦА, ЗАЩОТО ТЕ СА СПОСОБСТВАЛИ ЗА НЕЗАКОННАТА РУСКА ОКУПАЦИЯ И НЕЗАКОННАТА РУСКА АНЕКСИЯ НА КРИМ И ЗА НЕЗАКОННАТА ОКУПАЦИЯ НА ДОНБАС! Какво се правите на жертви и че едва ли не, че тези санкции са наложени, защото някой, видите ли, не харесал това, че част от руснаците са блондини? Какви тъпотии пишете, а? Като ревете срещу санкциите, защо не напишете ЗА КАКВО СЕ НАЛАГАТ НА РУСКИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, а?

    Коментиран от #9

  • 8 социалната мрежа

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "Фронто":

    Те РФ я унищожават всяка седмица. Рублата копае дъното, нефта поевтинява, а руснаците купуват ли купуват по Черноморието и Банско, та вече няма хотел, дето да НЕ си търси персонал с руски език... И на мен не ми се слуша руски език по улиците и ме дразнят със скъпите си коли, дрехи и пълни колички с продукти ама кой ме пита щом си плащат?!
  • 9 Трол

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "юрист":

    не се напъвай, теб никой не те пита!

    Коментиран от #10

  • 10 юрист

    3 9 Отговор

    До коментар #9 от "Трол":

    Напротив, изтрещял троле, точно адвокатите ИМАМЕ ПРАВО да кажем ОБЕКТИВНО как точно стоят нещата с незаконната руска окупация и анексия на Крим и с незаконната руска окупация на Донбас. Явно доста те е напекло днес и пишеш това, което ти се да е съществуващо, а не това, което е реалността...

    Коментиран от #11

  • 11 бай хой

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Незаконна руска окупация на Крим не е имало и няма как да се случи тъй като руските войски пребивават там от сто и кусур години и никой и по никакви закони не може да иска тяхното оттегляне. Стига с детски лъжи. Не си адвокат и Русия не е окупирала Кримската автономна република, също и руските войски в Донбас и Луганск са само мираж в нечии болни мозъци.
    Под окупация днес е България и половината европа и са тъпкани от аресора сащ. Това са фактите.
    Хамерикански военни бомбардират и нападат суверенни държави. Ако трябва да се наложат санкции?
    И се чудя дали не си всъщност про руски трол. На практика троленето ти е еьинствено в полза на Русия. Да не говорим че цял свят бе насочил вниманието си именно към Путин и всички следяха с кой ще се срещне и какво ще произлезе от срещите. А се обърни и прочети какви отвратителни глупости си написал стоене.