31 Юли, 2017 00:01 2 247 0

"Бръснат" Superman дигитално (ВИДЕО)

  • superman-
  • супермен-
  • мустак-
  • хенри кавил-
  • justice league

Мустакът на Хенри Кавил в "Justice League" ще бъде компютърно премахнат

"Бръснат" Superman дигитално (ВИДЕО) - 1

Мустакът на актьора Хенри Кавил ще бъде премахнат чрез компютър за ролята му на Супермен, съобщи сайтът "Върдж".

Това се налага поради допълнително проточилите се снимки на филма "Justice League". В същото време Хенри Кавил има ангажимент и с участието си в "Mission: Impossible 6", чийто снимки започнаха.

Той се превъплъщава в образа на началника на героя на Том Круз и има мустак, който не може да обръсне според клауза в договора си с киностудиото Paramount. Вместо това Warner ще премахнат нетипичната характеристика за супергероя с помощта на дигиталните технологии.

Вероятно компанията трябва да позволи героя да носи мустак, пише сайтът. В края на краищата лицевото окосмяване и е най-добрият отличителен знак за зъл персонаж, а в "Justice League" Супермен ще се окаже точно такъв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: