Last news in Fakti

6 Август, 2017 16:58 1 823 0

Китаристът на „Ролинг Стоунс“ бил диагностициран с рак

  • рак-
  • ролинг стоунс-
  • здраве-
  • китарист-
  • рони ууд

Музикантът отказал да се подложи на химиотерапия

Китаристът на „Ролинг Стоунс“ бил диагностициран с рак - 1
Снимка: БТА/ AP

Китаристът на легендарната банда „Ролинг Стоунс“ Рони Ууд разкри, че бил диагностициран с рак на белия дроб преди няколко месеца, съобщи „Дейли мейл“.

70-годишният музикант от британската група сподели, че категорично е отказал да се подложи на химиотерапия, защото не искал да си загуби косата.

„Помислих си, че е време да накажа сбогом“, разкри британецът. Туморът обаче не е бил голям и лекарите са успели да го премахнат, извършвайки операция.

Рони Ууд благодари на лекуващия екип и обеща, че ще се подлага на прегледи на всеки три месеца, посочва британското издание.

„Ролинг Стоунс“ е една от най-великите банди на световната рок сцена. Групата е създадена в началото на 60-те години на миналия век и е една от най-разпознаваемите в историята на твърдата музика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: