Last news in Fakti

16 Август, 2017 04:33 1 619 0

Том Круз извън строя за месеци. Отлагат снимките на "Мисия невъзможна" (ВИДЕО)

  • том круз-
  • мисия невъзможна-
  • каскада-
  • травма-
  • глезен

Актьорът ще се възстановява дълго от получената травма по време на снимки в Лондон

Том Круз извън строя за месеци. Отлагат снимките на "Мисия невъзможна" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Том Круз ще се възстановява месеци от контузията, получена на снимките на филма "Мисията невъзможна 6" в Лондон. Актьорът е счупил две кости на глезена си, пише в. The Sun.

"Том има сериозно нараняване, ще трябват месеци, за да се възстанови. Той е най-голямата звезда на филма и всичко се върти около него. Шефовете на филма нямат избор и трябва да отложат снимките", каза източник, близък до снимачния процес.

По данни на вестника заради лечението на Том Круз снимките могат да бъдат преустановени за четири месеца.

Том Круз се контузи при каскада, в която трябваше да скочи на покрив на съседна сграда. Той се удари силно в ръба на покрива.

Пускането на филма "Мисията невъзможна 6" по екраните е планирано за юни 2018 година.

Предишното издание на поредицата - "Мисията невъзможна: Престъпна нация" излезе през 2015 година и събра почти 700 милиона долара приходи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: