6 Септември, 2017 17:15 4 987 8

Лондон спира свободното движение на граждани на ЕС след Брекзита

  • великобритания-
  • брекзит-
  • доклад-
  • свободно движение-
  • работник

Това се твърди в правителствен документ, публикуван във в. The Guardian

Лондон спира свободното движение на граждани на ЕС след Брекзита - 1
Снимки: БТА/АР

Великобритания ще спре свободното движение на граждани на Европейския съюз веднага след Брекзит и ще въведе строги ограничения за всички, с изключение на висококвалифицираните работници. Това предвижда документ на британското вътрешно министерство, станал достояние на медиите и публикуван във в. The Guardian.

В документа от 82 страници от 28 август с гриф "изключително чувствителен" се описва за първи път как Лондон възнамерява да подходи към проблемите на имиграцията, като политиката коренно е пренасочена към привилегироване на британските работници.

На висококвалифицираните работници ще бъдат издавани разрешителни за работа за период от три до пет години, докато нискоквалифицираните ще имат право на престой от максимум две години. Освен това са предвидени ограничения на правото на имигрантите да водят със себе си членове на семействата си.

Лондон спира свободното движение на граждани на ЕС след Брекзита


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИПФ

    29 2 Отговор
    А какво ще прави с негрите , арабите, индийците, и азиатците? Там високо квалифицирани ли ги подбира?
  • 2 Стига права и свободи,има и задължения!!

    25 1 Отговор
    Най после си показаха рогцата,по коварни от тези няма,е като изключим любимците на Асан.Така е по добре да се знае как да се процедира с островитяните,не трябва да има никакви отстъпки към обратнодвижещите се либерасти &пакистанофили....

    Коментиран от #4

  • 3 Emperorex

    24 0 Отговор
    Той паунда дано стане 1лев и всички ще си тръгнат и без това само маймуните да им останат на тоз тъпия остров.
  • 4 Хасан

    2 12 Отговор

    До коментар #2 от "Стига права и свободи,има и задължения!!":

    Такива са империите..това им е в кръвта..аннличани,руснаци,турци,китайци...те са писали историята искат и бъдещето да пишат

    Коментиран от #5

  • 5 Стига права и свободи,има и задължения!!

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хасан":

    От помак за да станеш пълноправен турски гражданин,първо трябва да служиш на кюрдската граница,а пък ако е казал аллах може и след това пак да си пишеш по Българските форуми.... Побързай за да се запишеш в историята на империята на ибрика.

    Коментиран от #6

  • 6 Хасан

    2 8 Отговор

    До коментар #5 от "Стига права и свободи,има и задължения!!":

    Като казвам империя нямам предвид териториална а духовна територия....и тя не признава граници..представи си само от Китай до Финландия да има хора с които можеш да си общуваш на турски...

    Коментиран от #7

  • 7 Стига права и свободи,има и задължения!!

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хасан":

    Идеята не е лоша,ама за езика на общуване имаш голяма грешка,езика на общуване е близък до българският и употребява българската азбука.А ти Асане кога пък и научи турски?
  • 8 Ме:)

    1 0 Отговор
    С дейността на коя от световните организации е свързано решението на проблема?
Новини по държави: