Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 11:20 1 022 4

Петима арестувани за клането в Марсилия

  • франция-
  • арести-
  • марсилия

Разкрита е самоличността на нападателя

Френската полиция е задържала петима души, по подозрение, че са съдействали на атентатора, който уби двама души на гарата в Марсилия, съобщи ABC.

Вече беше разкрито, че извършителят на нападението е бил тунизиец. Той се казва Ахмед Ханаши на 29 години. Нападателят беше ликвидиран от френски военни по време на нападението.

Вече стана ясно, че Ханаши е живял и в Италия. Той е използвал няколко самоличности, като се е представял за мароканец и алжирец.

Арестуваните са били задържани в няколко паралелни акции. Все още не са открити доказателства, които да свързват нападателя с „Ислямска държава“ или други групировки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    3 0 Отговор
    Що не ги ловят живи ,да ги разпитат,да си кажат връзките,ятаците..да се разплете цялата терористична мрежа..с гол нож а го убиват!!!
  • 2 гост

    2 0 Отговор
    Защото няма мрежа. Един, двама, пет или сто, всеки е сам по себе си с такива виждания. Те може да са прекарали време в лагери и групировки, за които всички знаят, а някои от страните са ги финансирали дори, но всеки си е вълк. Точно затова имаше граници, проверки и база данни на съмнителни лица, сега с този параван от емигранти се промъкват индивиди накъдето си искат.
  • 3 Сегашните

    2 0 Отговор
    Наследници на робите от колониите изразяват своята благодарност на демократизаторите.

    Коментиран от #4

  • 4 ВМОРО

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сегашните":

    Недей да злобееш! Щото любимите ти Москва и Петербург хич не са колонизирали Кавказ. Ама хич. По Кавказ само руска реч можеш да чуеш. Хах!
    Затова от време на време разни ингуши, чеченци и аварци раздрусат я някое метро, я някое летище.
Новини по държави: